alex11martins Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 stie cineva daca poate fi modificat ,un aprilia rs de 50 cm prin inlocuirea motorului cu unu de 125 cmc?ptr ca am vazut ca sunt la fel ca dimensiuni , si ma gandeam sa Ii fac un upgrade de genu asta,,,si daca se poate ,mai trebuie schimbat ceva la ea?sau doar motoru ?toba?sau carburatoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 nu mia stiu sigur dar din cate imi amintesc vei avea o mare problema...la rs 125 si rs 50 lantul nu se gaseste pe aceeasi parte...cred ca au avut grija cei de la aprilia sa nu se faca mishmashuri d-astea cum ai vrea tu ..mia degraba cauti kit motor de vreo 80cc ...intra si tu la clasa 125 pe vreun topic de aprilia rs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate