Hector18 Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 Ce ziceti, eu zic ca e cea mai frumoasa motocicleta sport...imi place la nebunie, cu toate ca nu impresioneaza cu o multime de cai putere, este putin mai modesta avand 84 cp la 8000rpm...uite si o poza cu ea. voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 16, 2004 Autor Share Postat Decembrie 16, 2004 alta poza...e misto motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 16, 2004 Autor Share Postat Decembrie 16, 2004 mai o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 e superba ! :::NO COMENT::: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 Au mai fost comentarii despre aceasta motocicleta.. Majoritatea spun ca are partii din restul concurentelor la aceasta clasa .. .. oricum .. arata destul de bine .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Degeaba arata cum arata ... daca ... costa cat costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Pentru unii totul se rezuma la ESTETICA motocicletei,insa eu sunt de parere ca cera mai "tare" motocicleta este pentru fiecare, cea care iti insufla sentimentul de "BURN IN FLAMES" (pasiune nimicitoare)... stiu ca sunt subiectiv, poate prea subiectiv,dar fiecare cu parerea sa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 Daca Bimota are numai dizain, .. ... ... ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate