gal Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Salut baieti ! Incep cu ... sunt nebun dupa jawa tip 356 si 559 adica cea de 175 si 250 ... le am pe ambele dar ma chinui la gasit piese si restaurare mai ales pt cea de 175..... va rog orice piese aveti pt 175 ma intereseaza (motorul e restaurat si sper sa se trezeasca vioi) in schimb nu am ceasul de bord, jenti, scarite bune, dinam etc etc la cea de doijuma ma intereseaza ceasul de bord si farul ................ poate ma ajutati cu ceva ... macar informatii de unde sa gasesc etc .... va rog .... sunt nou pe aici Multumesc mult !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 completeazza profilul si daca imi dovedesti printr-o poza ca restaurezi iti dau un pont despre o Jawa cu atas, 175 cu nr vechi, de 2 ori mai mica decat un M cu atas, ieftin si cu un transfer de motor iese ceva rar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate