zee_germans Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Frumoasa motocicleta,felicitari.O singura intrebare ... cu rezervorashul ala cred ca trebuie sa alimentezi de 2 ori pana ajungi la mare, nu? 109810[/snapback] Cam asa. Noroc ca sunt benzinarii la fiecare 100km, doar ca rezervorul e sub sa, in fata scaunului e numai filtrul de aer si sigurantele... Felicitari (cam tardiv, cred ca deja i-ai scos parleala vara asta), e frumoasa FOC. Din ce an e? Cat despre piese, nu-ti fa mai multe griji decat daca ai fi avut o 535. Fierul e (aproape) acelasi. In schimb nu stiu cine mai e la Yamaha in Bucuresti ca pe vremea mea erau niste greci... de n-ar fi fost sa nu mai fie astazi si pana maine dar... Ca asta ar putea fi o problema chiar daca n-ai decat de schimbat o saiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Salut,S-o stapanesti sanatos! si sa ai grija de ea ! Poti sa-mi spui de unde ai luat-o sau dak mai are ceva asemanator ? ma gasesti la bayo@aladin.ro Astept, 128711[/snapback] O are si o vinde sa isi ia ceva mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 O are si o vinde sa isi ia ceva mai mare. ceva mai mare shi alt gen de moto!!! huooooooooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate