m3talik Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Salut, Avand in vedere ca alta toba pentru hoinarul meu n-am gasit, ma gandeam ca as putea gasi o alternativa... de la alta comunista poate, care sa se potriveasca... Stiti ce s-ar potrivi? Si unde as putea gasi? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Nu iti trebe de mobra 50 s ??? ????????salutari cu faru' daca merge sau ai asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat Septembrie 5, 2007 Autor Share Postat Septembrie 5, 2007 Nu iti trebe de mobra 50 s ??? ????????salutari cu faru' daca merge sau ai asfalt uscat Nu stiu daca se potriveste... pe mine ma intereseaza in special piesele de la capatul tobei...k p alea le-am pierdut... de unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 din lugoj dar nu conteaza ca ti le trimit prin posta/curier cum vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat Septembrie 5, 2007 Autor Share Postat Septembrie 5, 2007 din lugoj dar nu conteaza ca ti le trimit prin posta/curier cum vrei Fa o poza cu piesele alea te rog...sa vad dak se potrivesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 omule tot mobra e numa ca este hoinar deci.......hai ca pun 1 poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat Septembrie 5, 2007 Autor Share Postat Septembrie 5, 2007 omule tot mobra e numa ca este hoinar deci.......hai ca pun 1 poza parca a mea arata altfel... sa vad maine...da-mi un PM cu idu tau de mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 intra la profil si il am acolo si intra acu pe mess si vb k numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 toba la hoinar e cu totul altfel in primul rand iese prin partea opusa si e prinsa de cilindru cu suruburi din cate stiu io iar la 50 s e pe filet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 toba la hoinar e cu totul altfel in primul rand iese prin partea opusa si e prinsa de cilindru cu suruburi din cate stiu io iar la 50 s e pe filet da, difera prinderea pe cilindru, dar cred ca sitele sunt cam la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 sitele se potrivesc o sa vb dupa ce o dau jos --- Mesaj completat în 07 Sep 2007 00:13 -------------na asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 ti-am trimis adresa prin PM, trimite-o maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 na se potiveste???asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 vreau io sita aia dak nuu ii merge lui m3talik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 pai vb cu m3talik ca lui iam dato Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate