alexxx Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 Revin cu o intrebare arzatoare si la ordinea zilei (cel putin ptr mine) - am ajuns (foarte) aproape de a termina de reparat IJ-u si mai am de legat un releu de incarcare (de MZ, 6V), are trei borne). Intrebare - CUM ??? Macar stiti daca merge un releu de MZ la un IJ ? Repet, releul in cauza are trei borne !Stiu ca una se duce in dinam da` restu ???? Multam ! Sau, altfel - dau si eu o bere cui ma ajuta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Septembrie 15, 2003 Share Postat Septembrie 15, 2003 Releul de Ij (6V) are 4 borne : una la baterie(+) una la dinam la + (la carbunele care nu e legat la masa) una tot la dinam dar la infasurarea de excitatie si una la masa. Acum nu stiu cum e releul de MZ dar probabil nu mai are borna pentru masa sau este legata in interior la carcasa. Oricum uitate bine la el ca trebuie sa aiba niste semne pentru alea 3 borne. Succes !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate