Septimius Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Buna ziua Mai de mult am intrebat ce bujii pot folosi la un motoscuter cu motor in doi timpi de 49 cc si mi s-a raspuns ca bujiile NGK sunt bune. Am consultat si un catalog in limba franceza recomandat tot de acest forum si mai apoi am cautat bujia potrivita in magazinele de profil, unde am gasit bujia NGK B6HS, care ca format si dimensiune este asemanatoate cu bujiile de Dacie, si care se potriveste perfect tipo-dimesional la motorul meu in doi timpi de 49 cc, care este un tip mai vechi cu platini nu cu aprindere electronica. Intrebarea mea este daca bujia NGK B6HS este buna pentru motorul meu...ce parere aveti ? Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Daca se potriveste la fix , si seamana cu cea veche . Merge orce model ar fi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K-gula Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Imi poti da si mie adresa cu catalogul pt ca vreau saa gasesc echivalentul bijiei NGK pt un NRG Mc3. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Buna ziua Mai de mult am intrebat ce bujii pot folosi la un motoscuter cu motor in doi timpi de 49 cc si mi s-a raspuns ca bujiile NGK sunt bune. Am consultat si un catalog in limba franceza recomandat tot de acest forum si mai apoi am cautat bujia potrivita in magazinele de profil, unde am gasit bujia NGK B6HS, care ca format si dimensiune este asemanatoate cu bujiile de Dacie, si care se potriveste perfect tipo-dimesional la motorul meu in doi timpi de 49 cc, care este un tip mai vechi cu platini nu cu aprindere electronica. Intrebarea mea este daca bujia NGK B6HS este buna pentru motorul meu...ce parere aveti ? Va multumesc. coeficientul termic este important....nu se poate folosi orice bujie (cum spune cineva de aici)...daca folosesti orice fel de bujie vei avea surprize de genu' se mananca contactele de la bujie de parca le-ai topi cu autogenu' sau vei avea tot timpu o bujie uda (la o bujie mai rece decat iti trebuie)...eu am motor de 49 in 2 timpi....cartea imi recomanda NGK BP6HS...pe scuter a venit montata o NGK BP7HS...sa stiti ca o bujie este mai importanta decat credeti unii din voi...am un coleg la servici care se opreste din km in km...pt ca a montat o bujie incorecta...pt ca el crede ca merge orice bujie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septimius Postat Septembrie 7, 2007 Autor Share Postat Septembrie 7, 2007 (editat) Imi poti da si mie adresa cu catalogul pt ca vreau saa gasesc echivalentul bijiei NGK pt un NRG Mc3. Ms Iata adresa unde poti gasi catalogul in limba franceza pentru bujiile ngk: http://www.scoot-boost.com/html/modules/sm....php?itemid=213 Acest catalog mi-a fost recomandat tot de cineva care este membu al acestui forum. Sper sa gasesti bujia potrivita pt. motorul tau. Mult succes si asfalt uscat. PS ATENTIE Am incercat sa accesez adresa catalogului scrisa mai sus dar dupa ce am dat click imi apare mesajul de eroare ca nu gaseta site-ul sus mentionat. Incearca te rog sa intri pe un mesaj mai vechi de al meu de pe pag 2 care are subiectul Bujii Bune Pentru Motoarele De 49 Cc ...in acest vechi mesaj vei gasi din nou adrea sus mentionata si daca dai clic de acolo din vechiul mesaj o sa-ti apara sigur site-ul cu catalogul de bujii ngk in franceza. Imi cer scuze daca nu s-a putut accesa de aici din acest mesaj adresa cu catalogul. Te rog sa-mi spui intr-un viitor mesaj, daca ai putut accesa adresa cu catalogul. Dupa cum se stie, si pe internet pot aparea probleme. Editat Septembrie 7, 2007 de Septimius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K-gula Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 Am gasit topicul dar nu ma descurc .. sincer nu prea am treaba cu franceza http://www.scoot-boost.com/html/modules/sm....php?itemid=213 ... nu stie nimeni pt nrg 3 ce bujii se folosesc? --- Mesaj completat în 08 Sep 2007 18:31 -------------In cele din urma am gasit un site mai simplu de utilizat: http://www.ngk.de/Produktausgabe.403.0.htm...+VESPA&m=50 multumesc oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septimius Postat Septembrie 10, 2007 Autor Share Postat Septembrie 10, 2007 Va multumesc tuturor membrilor forumului, pentru ca m-ati sfatuit sa utilizez bujiile NGK la vechiul meu scuter Garelli. Tot ceea ce pot spune este ca motorul meu merge excelent, parca este altul. Inca o data mii de multumiri, multa sanatate si toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 felicitari pt reusita...ce model de bujie ngk ai luat si cat a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate