Cristi78 Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Am de ales intre cele doua modele. Motocicletele sunt de vanzare acum pe site si doresc sa stiu si parerea voastra. An de fabricatie 96/97. Din pacate mai am acces curent la net decat azi si maine, asa ca... Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 well,ca pret,virago e mai ieftin.....ca performante,sunt aprox. la fel. depinde care iti place. eu zic ca shadow e mai chopper decat virago....eu prefer shadow. la costuri de intretinere,sunt cam la fel..... motorul de virago e putintel mai puternic pt ca e mai turat. parerea mea. orice alegi,sa-l stapanesti sanatos!!! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 parerea mea este ca shadoul arata mult mai bine si este si mai bun.....mie personal numi place virago pt ca nu are cadru in fata motorului sub jug,.......asta numi place de loc si ca model de motor in V MOTORUL DE SHADOW ARATA mul mai bine decit virago.....ma refer ca motocicleta custom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gothika Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 honda shadow e mult mai misto si ca design si putin mai fiabila dupa parerea mea..in plus pe o virago stai destul de incomod..si tu si pasagerul din spate...mai bine ia-le la un drive test daca se poate si vezi care te coafeaza mai bine...care o simti ca o prelungire a ta......multa bafta si orice ai alege sai ai parte de ea si la cat mai multi km...sosea uscata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 (editat) între 10 puncte oferite celor două motoare:(sub condiţia ca ambele motoare să fie în aceaşi stare, km. apropiaţi,well...,mă înţelegi tu..) 9 puncte pt. Shadow:pt. tot 1 punct pt. Virago(da mare . ăsta): Pt. cardan. Oricum hai mai repede să te vedem pe chopper! Numai bine! Editat Decembrie 23, 2004 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Mda...grea alegere...Virago e cu cardan,da'Shadow-ul e cu racire pe apa...ia in considerare si cit de mult umbli cu motoru' prin oras,unde ai multe stopuri si se cam incinge...Mai e o chestie:Shadow se mai fabrica...si la el gasesti mult mai multe dracovenii k sa ti-l personalizezi cum vrei (uita-te pe ebay.com la Honda Shadow VLX,cum ai zice la ei,plus prin diverse cataloage).Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate