Avent Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 III. DEBRECENI MOTORKIĂLLĂTĂS DEBRECEN, KĂLCSEY KĂZPONT - NAGYTEREM 2007. szeptember 15-16. Oradea - Debrecen ~ 60 km. Cine vine? O mica gustare de la expozitia de anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 Ui' la unguru' Bulan intre gagici cu tzatze pictate! Nu era cam cald? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Nu m-am uitat la fatza lui,da' cred ca era cam rosu ...Chiar,era si el,in poza?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Septembrie 17, 2007 Autor Share Postat Septembrie 17, 2007 Cateva poze de la expo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 sa am timp sa le transform voi atasa citeva poze detaliate cu "time masine" o adevarata opera pe doua roti!(prima de sus)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate