bubu Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 astept pareri si opinii dar nu tai nimic si nu dau aripa de pe fata mai jos...... daca asa e nipra pai asa sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 marfa neparnu', asta a fost cumva motoreta lu' janel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 exact ala e trecut prin mainile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 iti vine sa o manaci cat e de frumoasa... ai muncit la ea... felicitari si respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 satisfactia e pe masura munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Super faina...sa te bucuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Hahahaha, ba aripa modelul asta este originala pe roata. Cumpara daca e una mare... Arata frumos, imi place. Ce ai facut cu rotile de Nipru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Septembrie 14, 2007 Autor Share Postat Septembrie 14, 2007 leam dat la schimb pt astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 iti dau eu o aripa originala de aia mare in stare buna,pe aripa aia nichelata-daca nu ai taiat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Frumos Dnepr se vede ca ai muncit la el bafta in continuare in tot ce vrei sa faci salutari cu faru' daca merge sau daca ai si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Septembrie 14, 2007 Autor Share Postat Septembrie 14, 2007 iti dau eu o aripa originala de aia mare in stare buna,pe aripa aia nichelata-daca nu ai taiat-o nu am nici o aripa nichelata.... aia veche era vopsita gri si e asta de pe nipru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 criminale tobele...cat au costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Septembrie 17, 2007 Autor Share Postat Septembrie 17, 2007 nichelatul tobelor a fost cam 300 ron dar merita fiecare banut bagat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate