superstar Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 uitatti.va un pic la poza asta...am cazut cu moto..si s.a spart ceva in zona indicata in poza...si a curs uleuil...aveti idee la cat se poate ridica reparatia?.. merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_c Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 cam 150 ron daca il sudezi. e capac de aluminiu. dai du paia cu pasta ptr lipit aluminiu sa inchizi porii si e ca nou. eu asa am facut ptr baia de ulei ! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superstar Postat Septembrie 16, 2007 Autor Share Postat Septembrie 16, 2007 ai fost la un service( poti sa imi dai un numar de telefon?) sau ti l.ai facut singur?.. merci de raspuns cam 150 ron daca il sudezi. e capac de aluminiu. dai du paia cu pasta ptr lipit aluminiu sa inchizi porii si e ca nou. eu asa am facut ptr baia de ulei ! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_c Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 am sudat aluminiu la un service(iasi) cat despre partea cu pasta am facut-o singur ca ramasesera pori. 0742212989 ptr detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Da cred ca se poate suda. I-ati pe viitor crash-bars si nu o sa-ti para rau. Succes cu reparatia ca inca este vreme buna de plimbari. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superstar Postat Octombrie 10, 2007 Autor Share Postat Octombrie 10, 2007 Salut! In primul rand va multumesc pentru atentia acordata problemei mele...in al doilea rand sa va spun cum am procedat... Am ales varianta mai de viitor...adica am sudat.o..pana la urmaa fost de sudat o gaura cam cat o moneda de 1000 de lei..iar in loc de garnitura mi.a pus un fel de silicon..sunt incantat de lucrarare..nu am avut probleme de ieri pana azi...daca o sa apara ceva..o sa postez aici! iar de sudat pentru cei interesati...am fost la Radu 0724230550 ..calitate/pret -->ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate