Sari la conținut

Problema Cutie De Viteze Yamaha Yzf 600r

raliutz
 Share

Postări Recomandate

Salut. Am un YZF 600R care are urmatoarea problema: L-am cumparat de 2 zile, si initial avea o problema la trapta a 2-a...la 2500 de rotatii sarea din viteza. M-am dat cu el in treapta 1 cam 15 km, dupa care, la un deal, nu a mai mers. Era in viteza si se tura in gol. Asa face in toate treptele. Nu stiu ce are, si ma inspaimanta gandul ca e ceva grav. Sper sa fie ambreiajul.

Daca ati mai avut aceasta problema, va rog sa imi spuneti ce ar putea fi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L-am cumparat de 2 zile, si initial avea o problema la trapta a 2-a...la 2500 de rotatii sarea din viteza.
De ce dracu ai luat-o? Ca sa umbli in cutie tre sa dai motoru jos si sa-l crapi. Daca nu esti in stare sa faci asta singur fi pregatit sa stai pe bara juma de an si sa arunci cu banii ca tiganii la nunta.

M-am dat cu el in treapta 1 cam 15 km, dupa care, la un deal, nu a mai mers. [...] Daca ati mai avut aceasta problema, va rog sa imi spuneti ce ar putea fi.
15 Km cu 1-a? Nu cred ca au mai avut prea multi problema ta :lol:

Daca nu statea intr-a 2-a, trebuia sa mergi a 3-a nu a 1-a. Daca ai noroc i-ai prajit ambreiajul (inteleg ca nu mai merge in nici o treapta), si daca ai si mai mare noroc scapi doar cu niste saibe sub arcuri. Dupa care vinde-o la vre-un fraier :)

Link spre comentariu

asculta pe baiatu' .......desfa motorul si scoate-ti pinonul de a doua si a sasea si polizeaza uzura lor si o sa te mai duca undeva la 10000km (asta in conditiile in care fortezi motorul, te dai pe pista sau inveti sa te dai pe o roata):) ......eu asa am facut dar dupa 10000 iar a inceput sa sara si am pus pinioane noi, este 100 de euro pinionul! in rest, sa nu te sperie....e mai simplu decat crezi sa-l desfaci si sa-l montezi:) bafta!

ps. daca te-a lasat a doua inseamna ca cineva s-a dat la greu pe o roata cu el :lol:) iti sugerez sa schimbi si cuzinetii cu ocazia asta pt ca nu sunt scumpi si tot asa desfaci motorul:)

Link spre comentariu