ionut Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 Va invitam sa luati parte la cursurile de pilotaj organizate cu ajutorul a doi instructori fosti campioni ai Germaniei la motociclism viteza. Vor fi doua nivele de pregatire: Level I - initiere Level II - imbunatatirea performantelor de pilotaj Taxa pentru scolarizare este de 100 euro /3 zile* (intrarea pe pista se va face conform programului de la clasele C (nivelul I) si B (nivelul II) locurile sunt limitate Level I - 10 locuri Level II - 10 locuri *-cursantii trebuie sa fie inscrisi in cadrul evenimentului prin achitarea taxei de 140 euro. informatii la www.serres-cup.ro www.fire200race.com www.firemotorsport.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Mai tarziu ,dar postez....si cateva poze...cat despre impresii...destul de ok, se putea si mai bine organiza, putina lume...( un singur accident moto despre care nu s-a zis nimik) dar Serres-ul un oras demential ( atmosfera de statiune) si cu super taverne..pt anul viitor nu ratati clubul TAMAM. -unde toata lumea avea pe masa sticle de "Retzina"-asa se citeste...un fel de spritz de vin alb neacidulat 11% alcool....era la fel de popular cum e la noi berea... buna bauturica... 2 lucruri am observat in Serres 1: multa lume fara casca, era ceva obisnuit,toti de pe scutere nu aveau casca...doar razlet cei de pe motoarele mai puternice 2: aproape toate scuterele sunau de intorceam capul sa vad ce "super motor" vine..de fapt toate aveau "super tobe" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Aoleooo, am fost acu' f'o 10 ani in Grecia cu mashina si am dormit o noapte la un hotel in Serres. Baaaaai, tata! Pana pe la 3-4 dimineatza s-au tot invartit aia pe motoare ca nishte cooaie intr-o caldare... si erau cam aceiashi, am stat f'o 20 min la geam ca nu puteam dormi de ei si am vazut unele motoare si de 3-4 ori Oricum in Grecia prea putzini umbla cu casca- nu s-ar vedea parul geluit , iar asta-vara cu mashina n-am umblat deloc cu centura (grecii nu aveau centura pusa in 99% din cazuri) pana mi-a zis un roman stabilit in Skala Potamia (Thassos) ca tocmai s-a dat de o zi-doua lege si la ei si e mare amenda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate