K-gula Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 Imi poate spune cineva ce fel de bujie trebuie sa cumpar pt scuterul meu? am cumparat un NGK cpr8e dar nu cred ca potriveste.. preferabil ngk as vrea sa pun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Imi poate spune cineva ce fel de bujie trebuie sa cumpar pt scuterul meu? am cumparat un NGK cpr8e dar nu cred ca potriveste.. preferabil ngk as vrea sa pun. eu am pus la nrg-ul meu o ngk normala... cu filet lung... si merge de rupe...am gasit la alpadrino si am dat 120 de mii pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K-gula Postat Septembrie 22, 2007 Autor Share Postat Septembrie 22, 2007 ce cod are? sa stiu ce sa cer la magazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate