arist Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Salut, azi mi sa schimbat ceva in mine radical mai pe scurt cu succes mi-am vandut Shadow VLX-ul - nepretuitul meu - credeam ca cel putin o luna nu voi mai putea manca de durere. Insa dupa mici negocieri spre seara mi-am procurat un Suzuki GSX 1400(2003). Despre motor am citit foarte mult si aveam feedback-uri numai de SUPER - cel mai reusit model pentru street, turism si desigur putina viteza. Am sarit pe el ca ars - desi nu am mai condus pana acu nici pe departe ceva asemanator. Dupa prima seara de exploatare pot sa zic numai ca sunt socat de motor, sunt socat de performantele lui si de fiabilitatea lui. Am hotarat categoric urmatorul sezon nici nu ma urc pe choper glumesc desigur. Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 Senzatia pe un speed nu se compara nici pe departe ca cea pe un chopper. Speed rulez. Sa ai grija de ea ca e nabadaioasa la cilindreea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 Dupa prima seara de exploatare pot sa zic numai ca sunt socat de motor, sunt socat de performantele lui si de fiabilitatea lui. Fiabilitatea motorului o masori in mai mult de o seara. In rest numai bine si sa te bucuri de jucarie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 Inre-adevar jucaria e mishto ....sa ai parte de ea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Ianuarie 8, 2005 Share Postat Ianuarie 8, 2005 Sa o stapanesti sanatos......Si eu vreau una... Oricum putine sunt motoarele care m-ar face sa nu cumpar un Suzuki...... Suzuki RULEZ... sEe YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate