Sari la conținut

Bendis

Membru
  • Număr conținut

    140
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    moonchildlivia

Profil

  • Locatie
    Timisoara & Resita
  • Carnet moto din
    2002
  • Numar Moto
    LEX (urmeaza) momentan confidential
  • Club
    Free rider

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Dnepr MT11
  • Interests
    Choppere

Vizitatori Recenți Profil

791 citiri profil

Bendis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!

  2. Dupa cum arati garantat esti fatuca,da' ie unii pi aicisha care sigur s-au uitat la tine cu viziera lasata si de aici confuzia cu genul masculin.Pace lor!!!Tie...asfalt uscat cand e cazul.:)))

  3. Ups... primul meu motor a fost un nipru, si avea un rezervor absolut superb, lacrima. Nu am gandit mai departe de atat....greseala mea... Mentiuni suplimentare: rezervor dnepr lacrima! m-am tot uitat dupa rezervoare, dar sincer nu am gasit nimic ce sa se potriveasca. Este o honda CB 400, nu 500. Am incercat sa pun un rezervor de shadow de 700 sau ceva de genul, dar era 1. foarte scump si 2. insuficient de lung. Rezervorul de nipru de la donatii nu era cumva unul cu airbrush pe el? daca da, s-a vandut saptamana trecuta parca
  4. Bendis

    Sunt Nervos

    1. Nu pot sa cred de cand tine topicul asta 2. Honda CB 400 chopperita se pune? (nu de alta dar nu vreau sa ma trezesc k ma amestec in cercuri in care nu am ce cauta) 3. Urmatorul meu motor Dragstar (pt toate ocaziile), asta pt k chopperele sunt pasiunea mea, iar pt mers pe munte (Honda xl) asta pentru ca imi plac iesirile offroad cu mult noroi
  5. Dragilor, am nevoie de ajutor. Am ajuns la concluzia ca rezervorul de pe motocicleta mea este mult prea mic, in concluzie vreau unul mai mare. Ce m-am gandit eu... pun unul de nipru (forma frumoasa, mare, tot ce vrei) Problema: nu am idee ce dimensiuni are un rezervor de nipru. Solutie: care dintre voi are chef si timp sa masoare un rezervor....PLIZ.... ma intereseaza distanta dintre gaurile de prindere, si dimensiunea rezervorului propriu-zis (asta pt cazul in care nu ar intra cu tot cu sistemul de prindere original, sa stiu daca il pot modifica sau nu) Si o alta problema, asta pt a nu deschide un topic nou in eventualitatea cazului in care s-ar potrivi rezervorul pe care-l vreau...... CUMPAR REZERVOR DNEPR !!!! cine are de vanzare, dati pls de stire Merci mult
  6. nu-ti fa griji pt testul ala....nu e diferit si e ok. bine ai venit !!!!
  7. motor portocaliu !!!! de unde ma sti din vedere? din poze sau live?! daca live....de ce nu ai venit sa ma tragi de maneca... sper sa vina oana. am incercat sa o sun ieri sa vad daca vine dar nu mi-a raspuns. Oricum mi-a spus de anul trecut ca "Trebuie sa o cunosti pe Titiluka !!! e o prietena buna de a mea...etc etc etc" ( o stii pe oana )
  8. count me in. Din pacate de data aceasta o sa fiu pasager. Ar trebui sa ne gandim la o solutie de a ne recunoaste intre noi (cei de pe forum). Titiluka asta e in special valabil pt tine . Personal cred k imi voi esrie userul pe un tricou, deci uitati-va dupa "Bendis".
  9. Bendis

    Poze

    sincer nu prea cred ca are importanta... eu am pus de toate (pt orice eventualitate )
  10. Bendis

    Poze

    Na..... multe poze cu mine http://www.flickr.com/photos/99162903@N00/ in aproape toate ipostazele
  11. Felicitari pt intrunire! mie imi pare sincer rau k nu am ajuns...dar, asta este, alte prioritati. Felicitari Edy!!! am vazut pozele articolele si filemle...SUPER ATENTIE!!! Venim cu "calutzul" la HD saptamana viitoare.
  12. Ups....am gresit poza.Asta a fost facuta dupa prima cazatura (in Arad, cand ne chinuiam sa o pornim)
  13. Dupa cum spuneam.Apare aici in poza o bijuterie verde care avea numarul Cj (nu mai stiu cat, parca 88) KKK.Cand am vazut-o eram in procentaj de 90% sigura ca e a lui Smeagol, dar cum vorbisem cu el in prealabil si mi-a spus ca nu vine, motorul a ajuns in poza intamplator.(E pata verde de langa cabana)
  14. Am eu...intr-adevar e o bijuterie.Trebuie numai sa o caut.
  15. Mai multe poze dupa ce aduce Santy cablu de date din Arad. Tot respectul pt organizatori.A fost prima mea intrunire, primul meu drum lung,primul munte escaladat cu primul motor.....a fost superb!!!
×
×
  • Creează nouă...