dadonico Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 Salutare tuturor Am nevoie de ajutor, am avut un mic incident si am nevoie de niste piese un kawasaki zx6r ninja model 1999. Piesele sunt:carena fata+stanga+dreapta, semnalizare stanga+dreapta, oglinda dreapta, capac motor stanga.Va rog sa mentionati daca sunt noi sau second hand.Va multumesc si astept raspuns urgent.Asfalt uscat tuturor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasaki_axx Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 (editat) Salutare tuturor Am nevoie de ajutor, am avut un mic incident si am nevoie de niste piese un kawasaki zx6r ninja model 1999. Piesele sunt:carena fata+stanga+dreapta, semnalizare stanga+dreapta, oglinda dreapta, capac motor stanga.Va rog sa mentionati daca sunt noi sau second hand.Va multumesc si astept raspuns urgent.Asfalt uscat tuturor!! Le vrei noi ...nu se pot repara ? Cu carenele te pot ajuta la fel si cu capacul de alternator (cred) daca e de reparat...iar pt oglinda si semnal trebuie sa astepti cam 2 saptamani ...ALECS 0722938575 Editat Septembrie 25, 2007 de kawasaki_axx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate