solo Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 inainte de a mi vinde africana...am hotarat sa mai dau o tura cu ea prin tzara......sa ma mai bucur ultima data de "bucuriile soselelor" de la cj la tg jiu...sus la ranca unde am dat de zapada...dupa care la buc cu 190km/h (cu africa twin pe autostrada..ajutat de fanul de la roata ) acum pe la bucuresti (poate ne vedem la arc miercuri seara) si joi drumul spre casa spre draga mea bucovina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 inainte de a mi vinde africana...am hotarat sa mai dau o tura cu ea prin tzara......sa ma mai bucur ultima data de "bucuriile soselelor" de la cj la tg jiu...sus la ranca unde am dat de zapada...dupa care la buc cu 190km/h (cu africa twin pe autostrada..ajutat de fanul de la roata ) acum pe la bucuresti (poate ne vedem la arc miercuri seara) si joi drumul spre casa spre draga mea bucovina singur ai fost?? ..super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate