Jump to content

Lup69

Membru
 • Posts

  183
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCV0UCBJd5pOOmbQpO1xzdJg/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  DE
 • Carnet moto din
  1991
 • Motocicleta
  Yamaha, BMW
 • Numar Moto
  92-90
 • Club
  Sportiv

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  1.jawa-cz, 2-3.jawa ts, 4.suzuki gsx, 5.honda cbx 550f, 6.bmw 650f, 7.yamaha
 • Interests
  motoare, fluturasi, chei

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lup69's Achievements

 1. Si eu am Cardo 4+ de un an si jumatate, nu folosesc comenzile vocale, in schimb bateria tine suficient, am mers 7 ore si inca mai avea viata buna in ea...Calitatea auditiei este f buna, depinde evident si de calitatea fisierului redat, la unele melodii suna ca in sufragerie, si acolo am un sistem 5.1 cu boxe de podea....ptr mine sunt potrivite scopului...
 2. Inca o iesire, din nou testam, dar ne bucuram si de peisaj, de plimbare pur si simplu...
 3. Digi a uitat de cursa...pe Prima deja se termina turul de incalzire si Digi are treaba cu tenisul...hai ca au bagat reclamele.... Tenis again!!!!! Or fi patit ceva comentatorii Digi????
 4. O zi de teste, doua iesiri, ptr camere, ptr motoare, ptr noi...O zi frumoasa!
 5. ptr cine nu a vazut, Digi are in program e la 21.00 cursa din Franta... Digi 4
 6. Intr-o dupa-amiaza de vineri, cu un bun amic, si vecin.
 7. Cu tot respectul si autocritica, multi dintre noi suntem in stare de asa ceva (limita este doar materialul tehnic calarit la momentul respectiv....), ideea este ca oricare dintre noi, atat cei tineri cat si cei batrani/veterani, avem momente cand suntem siguri ca ingerul nostru pazitor este prezent...dar pana si ingerul nostru pazitor poate avea scapari, sau poate fi suprasolicitat, (vezi un alt accident de anul trecut in care si-a pierdut viata un foarte experimentat motovloger), sa ne calmam si sa nu mai cautam scuze pentru greselile noastre, ale noastre ale tuturor, nu doar ale motociclistilor sau ale celor de la drumuri, sau ale politistilor, sau a conservarilor, sau....etc. Da, mergand pe firul logic, vina ar putea fi a tuturor celor care ieseau de pe acea strada laterala nesococtind semnalizarile, din cauza lor au aparut balizele, nu? Prezenta unui indicator/semnalizare/presemnalizare a acestor balize oare ar fi schimbat impulsul motociclistului de a accelera in acea zona pentru o ipotetica depasire? Simplul fapt ca el nu a respectat limita de viteza in localitate si s-a luat la tranta, metaforic vorbind, cu conservarul, dar a incalcat din pur impuls semnificatiile indicatoarelor din zona respectiva, mai ales daca cunostea si zona, face inutila prezenta inca unui indicator/semnalizare/presemnalizare...Toti facem la fel in oras, toti avem momente cand senzatia de libertate care ti-o da motocicleta este convertita in altceva....Nu va mai ascundeti dupa marcaje, semnalizari, indicatoare ca oricum nu le respectam 100%... Inca o data, subliniez, cu tot respectul pentru victima si familia ei, cu multa autocritica, pentru noi toti!
 8. Care dintre ei??? Urmaritul sau urmaritorul? Cel care avea camera pe motor sau cel filmat????
 9. Dimineata, m-am trezit pentru F1 si...:
 10. vsdc free editor...il folosesc de vreo 2 ani, inca nu am invatat cate stie el sa faca. https://www.videosoftdev.com/
 11. Crash-bar obligatoriu, echipament si ceva experienta, dar experienta o capeti in timp, sunt foarte bune catre excelent sistemele noi de siguranta, insa fara ratiunea, instinctul si reflexele celui care conduce moto/conserva, nu fac cat o ceapa degerata...Din astfel de patanii se aduna experienta, convingerea ca oricand trebuie sa fii extrem de prudent pe motocicleta, cum spuneau altii, cand esti pe motocicleta toti vor sa te doboare....sau cam asa ceva...in fine. Important este sa te analizezi intai pe tine, sa nu cauti scuze in ..."materialul de concurs", sa realizezi ca tu esti primul care conteaza, trebuie sa te adaptezi permanent la ce ai, adica moto, echipament, conditii meteo si de trafic. Insanatosire grabnica si capul sus!!! Toti sa fim sanatosi ca belele curg!!!
 12. La voi este super, la mine... Vineri, 08 Aprilie 2022: Azi dimineata, cand s-a terminat cursa de F1:
×
×
 • Create New...