robychopper Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 strungul din atelier mai vechi ca bunicumiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 un EVO dezmontat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 platina de pe motorul EVO1340 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 inca un motor in stadiul de modificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 barbosul BENHA proprietarul atelierului...mijloc BONO clujeanul...si tatal proprietaruluicel in halat albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 polizind aripa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 BONO dind o mina de ajutor rominesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 no gata?mai ai? din poze ,se pare ca baietii lucreaza cam dezordonat.... da Bono unde-i?ca in prima poza nu se vede mare lucru.....cat mai sta acolo? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 si ultima mine urmeaza capitolul 3 la alt atelier in vizita linga barcelona la torredembara BIKER ONLY atelier de transformari salut blackrider sper cati plac pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 no gata?mai ai?din poze ,se pare ca baietii lucreaza cam dezordonat.... da Bono unde-i?ca in prima poza nu se vede mare lucru.....cat mai sta acolo? B. no bine ma black mai tiai gasit tu sa critici ceva:) bono este in vizita la mine : MINE O sa bag iar poze ce ai ceva inpotriva pozelor daca te deranjeaza nu mai pun nimic:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 da da,stiu ca o plecat ,ca trebuia sa ajung si eu la ziua lui,da n-am putut.... dupa ce m-am obisnui cu aia de la OCC....acu is carcotas. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 20, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2005 in curind am sa mai pun poze de la atelierul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Auzi,Bono mai e la tine sau a plecat acasa? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 21, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2005 Auzi,Bono mai e la tine sau a plecat acasa? B. da mai este la mine......de ce?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 24, 2005 Autor Share Postat Februarie 24, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderstorm Postat Februarie 24, 2005 Share Postat Februarie 24, 2005 (editat) Ba; pozele-s faine, da' inca n-am vazut nici o toba care sa se potriveasca la ij. Concluzia-i ca ij-ul meu are toba de harley (ii mare de tot) Editat Februarie 24, 2005 de Thunderstorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 24, 2005 Autor Share Postat Februarie 24, 2005 Ba; pozele-s faine, da' inca n-am vazut nici o toba care sa se potriveasca la ij. Concluzia-i ca ij-ul meu are toba de harley (ii mare de tot) eu ma intreb ce legatura are ce ai postat tu cu topicul asta....hai sa fim seriosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderstorm Postat Februarie 25, 2005 Share Postat Februarie 25, 2005 eu ma intreb ce legatura are ce ai postat tu cu topicul asta....hai sa fim seriosi... Pai n-ai postat tu o poza cu tobe? Si restul motoarelor n-au tobe care fac parte din design si sunt foarte importante? Acum vezi legatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 25, 2005 Autor Share Postat Februarie 25, 2005 aaaa ok dar mai uitate si tu la data cind a fost postat topicul..ok oricum bine ca poza tia fost de folos...pozele astea leam postat acum vreo luna in urma:)))))cind a fost bono la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 8, 2005 Autor Share Postat Mai 8, 2005 revenire la topic pt noii veniti pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate