DarkDrac Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 (editat) Salut....weekendul trecut am tras o tura cu batranica mea de 47 pe culmea crestei dealului .A fost greu,am mers putin si pe langa ea,ce mai tura vura.... a meritat...privelistea superba,gagica care ma strangea in brate si venea peste mine la fiecare frana mai serioasa in timp ce spune tatal nostru in gand ....nu mai zic nimic,las pozele sa vorbeasca. Asfalt Uscat !!! Editat Septembrie 27, 2007 de DarkDrac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 o tura cu batranica mea de 47 Mai, dar CZ-ul era vechi si cand eram eu de varsta ta Ma bucur sa vad ca mai functioneaza, si inca e aproape la linia originala Felicitari pentru motor si pentru blonda din dotare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 bravo meserias fierul. cu tot cu accesorii. Pe dealuri e la el acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Septembrie 28, 2007 Autor Share Postat Septembrie 28, 2007 bravo meserias fierul. cu tot cu accesorii. Pe dealuri e la el acasa Mai am acasa in "constructie " un simosn 425 s din 60' .... sper ca in curand sa pot pune poze cu el pe aceleasi coclauri daca nu chiar mai rau .... Salutari si Asfalt Uscat --- Mesaj completat în 28 Sep 2007 20:19 ------------- Mai, dar CZ-ul era vechi si cand eram eu de varsta ta Ma bucur sa vad ca mai functioneaza, si inca e aproape la linia originala Felicitari pentru motor si pentru blonda din dotare Asa e....este vechi dar mai poate inca...ma oftic ca nu il pot inscrie si ca tre merg pe camp cu el dar e bine si asa.Vad ca ai un Simson de vanzare.....nu ai si ceva piese pe langa el de dat...ma intresa o toba si un far? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 ..ma intresa o toba si un far? Regret, dar nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 eu zic sa ascunzi pozele cu gagica, ca poate o vad parintii ca fumeaza:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate