marii.an Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 (editat) Salut....am cautat prin tot orasu si nu am gasit.....numa la 1x1.2 m .....deci eu vreau doar putin sa imi fac garniturile la motor si la carburator....cine vinde clingherit? Editat Septembrie 29, 2007 de marii.an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 eu mi am luat din targ o foaie mare de clingherit (nush cat e) si mi am facut toate garniturile cred k am dat o suta si ceva d mii p ea nu mai stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 Am eu omu dar zimi si mie cat iti trebe adik cati metri cm ????? si vb atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 completeaza profilul. Foi de klingherit gasesti la www.rulmenti.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 (editat) cum a zis Aleko, intai completeaza orasu sa stim ce sa iti recomandam, in functie de locatie!!! in Bucuresti, te duci in bazar la Obor si gasesti foi mari, e adevarat, dar care costa 5 RON bucata la mobra, iti recomand garnitura ceva mai subtire intre cartere(sa zicem 1mm grosime), si una mai groasa atat la carburator cat si intre cilindru si carter(2mm) incearca sa tai clingheritul ala pe colt, sa iti mai ramana, pt ca nu se stie niciodata... bafta LE:aaaaa, da stai ca noi am mai vb odata scrie orasu la profil sa vada si "vecinii" si poate o sa iti dea cineva din zona in care stai, ca tot e aproape de tine Editat Septembrie 30, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Salut....am cautat prin tot orasu si nu am gasit.....numa la 1x1.2 m .....deci eu vreau doar putin sa imi fac garniturile la motor si la carburator....cine vinde clingherit? De ce pui de clingerit , intotdeauna am pus de carton ( coperti de caiet ) si sunt mai bune . Unde vrei sa le pui nu este temperatura mare, clingheritul este mai tare deci trebuie sa strangi suruburile mai tare ceea ce nu este indicat la Mobra. Vezi sa folosesti carton de aceeasi grosime ca cele originale.Eu la un motor 2T am pus garnitura putin mai subtire si a strans ambielajul de a mai trebuit sa desfac odata.Poti folosi si garniturile vechi dar le pui cu pasta siliconica. La simson de trei ori am strans aceeasi garnitura de chiulasa cu pasta siliconica si la ora actuala merge bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Pune garnitura din coperta de bloc de desen cand nu am avut klingerit asa am facut si au tinut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marii.an Postat Octombrie 10, 2007 Autor Share Postat Octombrie 10, 2007 Mi-am completat profilul apropo stau in oradea....la noi nu se gasesc numa la 1X0.5 m si este prea mult si prea scump:|....deci imi recomandati carton?vreau sa pun la carburator la intrarea in cilindru si la blocu motor....... multumesc pentru raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Mi-am completat profilul apropo stau in oradea....la noi nu se gasesc numa la 1X0.5 m si este prea mult si prea scump:|....deci imi recomandati carton?vreau sa pun la carburator la intrarea in cilindru si la blocu motor....... multumesc pentru raspunsuri Coperta de bloc de desen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexstatic Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 trebuie sa fie cam 10 Ron prespanul la 1m pe 1m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate