christian Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 salut! am si eu o intrebare, imi curge de vreo 2 saptamani amortizorul cu gaz, destul de vizibil si am scos capacul si nu arata prea bine ,ca un noroi in interior... trebuie sa il schimb? trebuie sa o fac urgent ? lamuriti-ma si pe mine baieti! multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosso Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 salut! am si eu o intrebare, imi curge de vreo 2 saptamani amortizorul cu gaz, destul de vizibil si am scos capacul si nu arata prea bine ,ca un noroi in interior... trebuie sa il schimb? trebuie sa o fac urgent ? lamuriti-ma si pe mine baieti! multumesc anticipat Nu are numai gaz are si ulei sunt 2 camere separate dar ca sa schimbi uleiul trebuie sa golesti si camera cu gaz e un baiat Vasile care se ocupa cu reconditionarea.......daca te intereseaza o sa caut si numarul de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Septembrie 29, 2007 Autor Share Postat Septembrie 29, 2007 Nu are numai gaz are si ulei sunt 2 camere separate dar ca sa schimbi uleiul trebuie sa golesti si camera cu gaz e un baiat Vasile care se ocupa cu reconditionarea.......daca te intereseaza o sa caut si numarul de telefon pai momentan am curatat acolo... sa vedem ce iese! oricum nu ar strica numarul de telefon al lui Vasile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Vasile=0765500588 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Octombrie 10, 2007 Autor Share Postat Octombrie 10, 2007 multumesc man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate