Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 ) domnul si prea maritu'l mecanic aleko...ma dezamagiti cum naiba sa traga aer fals pe la capacul stang acolo la ambielaj e un rulment, semering, si iar rulment!!!!!!!!!!!1 daca nu ar fii semering nu ar face absortie, iar si daca ar face cum crezi tu, ar insemna ca tot uleiul din cutie s-ar duce naibii in ambielaj....ce s-ar alege? deci aleko iti dau nota 3 pt pregatierea de azi!!! la voschod ca si la minsc este nevoie de garnitura si putin silicon!! mai gogule aer fals poate sa traga si pe la cutie ca nu e uleiul asa de sus incat sa acopere rulmentul, nu rulmentii, este doar unul si un semering. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 mai gogule aer fals poate sa traga si pe la cutie ca nu e uleiul asa de sus incat sa acopere rulmentul, nu rulmentii, este doar unul si un semering. am vazut cand a desfacut Axi doua motoare de voschod si amandoua la ambielaj pe partea stanga aveau 2 rulmenti si semeringul .... in fine!... HAI NOROC LA COMUNISTE!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Octombrie 7, 2007 Autor Share Postat Octombrie 7, 2007 mai baluba nu stiu ce ai vazut tu, dar pe ambielaj e un singur rulment pe partea stanga si un semering, si dupa cum spunea si aleko poate sa traga si pe acolo aer fals dar ar trage mai mult ulei cea ce ar fi dusa la un fum albicios mult mai dens fata de o functionare normala, dar dupa cum spuneam semeringurile si rulmenti de pe ambielaj sant aproape noi , ambreajul nu are nici o treaba cu carterul si cu aerul fals. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 mai baluba nu stiu ce ai vazut tu, dar pe ambielaj e un singur rulment pe partea stanga si un semering, si dupa cum spunea si aleko poate sa traga si pe acolo aer fals dar ar trage mai mult ulei cea ce ar fi dusa la un fum albicios mult mai dens fata de o functionare normala, dar dupa cum spuneam semeringurile si rulmenti de pe ambielaj sant aproape noi , ambreajul nu are nici o treaba cu carterul si cu aerul fals. deci...vb foarte serios..pe partea stanga a ambielajului, este un rulment, semering si iar rulment!!!!!!!!!!!!!cel putin asa e la voschodurile mere!! am sa-l desfac numai ca sa va atat care e adevarul!!! PS: e de vanzare!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate