Denis TM Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 Vand un rezervor cat da-ti pe el??Ca sa nu il duc la remat Na ceva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 Pozele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 cei care vreti? cei care aveti? ...ca 'cei care Veti Cz' , puiuc, nu inseamna absolut nimic! 1leu kg de fier (la vanzare!) , rezervorul are cam 4-5 kg, deci 5 lei(adica 2 beri)?ca sa nu mai trebuiasca sa te duci pana la REMAT... ....'intra-ti' se scrie intrati! http://www.carti-scolare.ro/product_info.p...fba7411e630d605 ...si fara suparare , dar este frustrant de descifrat mesajul(futui mama masii de limba romana!) si o sa ajungem sa nu ne mai intelegem om cu om.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 dau rezevor de CZ in stare bunicica cu crom, capac, sita oricarui posesor de CZ in curs de restaurare. Cado! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 vreau sa fac o chestie si am nevoie de un rezervor daca vrei potzi sa mil dai mie .... am nevoie de un rezervor de simson dar merge si de cz .. numa bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Poate`mi iau warn si sigur o sa ating cativa membrii de aici dar.. Ce a fost si ce a ajuns coltul asta, citeam cu placere ce se posta acuma insa aceleasi discutii de c.acat de tip messenger, topicuri kilometrice fara ceva bun in ele, aceleasi mobra cu care a ametit un forum intreg (denis ti-as spune ce sa faci cu faru` ala chiar daca iti merge sau nu ), cerseli de 2 bani pt fiecare piesa, o tiganeala cap coada facuta de niste semianalfabeti. Aleko de ce nu le dai un ban frumusel si ii trimiti la plimbare sa`i terorizeze pe aia de pe Pro-bike sau SBZ ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Poate`mi iau warn si sigur o sa ating cativa membrii de aici dar.. Ce a fost si ce a ajuns coltul asta, citeam cu placere ce se posta acuma insa aceleasi discutii de c.acat de tip messenger, topicuri kilometrice fara ceva bun in ele, aceleasi mobra cu care a ametit un forum intreg (denis ti-as spune ce sa faci cu faru` ala chiar daca iti merge sau nu ), cerseli de 2 bani pt fiecare piesa, o tiganeala cap coada facuta de niste semianalfabeti. Aleko de ce nu le dai un ban frumusel si ii trimiti la plimbare sa`i terorizeze pe aia de pe Pro-bike sau SBZ ? Interesant.... ...... presint ca va iesi un scandal! ...... Hai certati-va! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate