Clax Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 am un moped aprilia rx 50 din 1995 si vreau sa-i scot sitele fac bine ? eu as vrea sa se auda motorul mai tare si mai gros si sa dea rateuri am auzit ca daca-i scot sitele are si un pic de avans rateurile nu influenteaza cumva motorul, ca este de 49 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Nu stiu fratilor dar la RS-uri in general am auzit un sunet destul de ascutit. Pana si la Riderul meu chinezesc am un sunet destul de "infundat"... destul de jos, de bariton, un sunet "grav"... de ma intreaba toti daca nu cumva am modificat ceva la el. Ceea ce iti pot spune este ca ar trebui sa-i pui o toba sport. Nu stiu prea multe amanunte dar cauta pe net pe forumuri detalii legate de acest aspect. TIn minte ca de curand am citit ceva de genul asta pe un forum de scuteristi sau poarca aici, in fine... Deci toba sport... Parerea mea... Cat costa ? Nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 (editat) Baiatu are aprilia rx , nu rs . Daca scoti sitele alea se aude mai urat , treaba ta .. O toba sport , se aude putin mai frumos , consuma mai mult , si termina motorul mai repede .. P.S. asta ii ? sau cea noua Editat Octombrie 10, 2007 de sica_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Daca vrei sa sune a motor toba sport + filtru aer sport Si se apropie cat de cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clax Postat Octombrie 11, 2007 Autor Share Postat Octombrie 11, 2007 asta e o sa caut o toba sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 asta e o sa caut o toba sport S-o stapanesti sanatos! Daca scoti sitele o sa ai un zgomot puternic de 2T, ca si cum ai avea elicopterul sub sa. Scoate toba si o sa-ti dai seama cum o sa sune, doar putin mai incet. Rateuri n-o sa dea niciodata un motor in 2 timpi. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate