lucyfire_legion Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 asadar caut pentru un prieten chiulasa stanga,a lui avea o reductie la bujie si a crapat pe acolo... daca are cineva si le da numai impreuna(chiulasele)sa posteze si discutam... numai bine! P.S.intru foarte rar pe net din motive de acces internet...lasati un PM si va contactez cat de repede pot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serjuro Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Salut, Tocmai am cumparat chiuloase noi si deci am 2 vechi in plus............. Trebuiesc rectificate scaunele la supape............ Cat dai pe ele? PS sunt din Cluj.0744 399 540 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Octombrie 9, 2007 Autor Share Postat Octombrie 9, 2007 salut! am vazut ca ai nepra...chiulasa care trebuie sa fie de ural M 61...asta e modelul: am vb cu tipul,in 30 min vine pe la mine...te sun atunci... numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Chiulasele originale de IMZ M61 (1959-1963) ca si cele de KMZ MT9 (1971-1974) au supape egale. Cele de la variantele mai noi de Ural sau Nipru au supapele de admisie mai mari. --- Mesaj completat în 09 Oct 2007 10:36 -------------fie ai chiualse moderne fie model vechi, sunt identice la montaj, axele cu came, tijele impingatoare de Ural pot servi ambelor chiulase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 hm, eu as prefera sa dau motorul cu totul, dar trebuie reparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Octombrie 11, 2007 Autor Share Postat Octombrie 11, 2007 hm, eu as prefera sa dau motorul cu totul, dar trebuie reparat. pai cu cat l-ai da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 stai la rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 stai la rand eeiii Aleko ...magnetul meu sa-ar putea dovedi mai putenic la miscarea asta......si din momentul in care am sa incep sa 'magnetizez' eu mai tare, toate se vor lipi la mine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate