FLAMINGO Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Salutare ! Mi-am luat de curand o casca de la Bykes.ro de tipul "open face" insa am constat ca e prea mare. Nu aveau mai mici iar eu ma grabeam tare sa plec pentru ca trebuia sa fiu in alt loc la ora X. Din pacate nici factura nu au putut sa-mi dea pentru ca nu stiu ce nu mergea pe acolo sau nu era persoana care factureaza, in fine... Casca arata identic cu asta numai ca este de culoare rosu metalizat. Marimea este XL. Repet, pentru mine e cam mare. Nu tin neaparat s-o vand ci mai degraba s-o schimb. Inca nu am luat legatura cu cei de acolo dar ceva imi spune ca nu prea am sanse sa iau alta de la ei. Daca cineva este doritor de acest tip de casca si mai ales de dimensiune si culoare, ii voi ramane pe veci recunoscator... Daca nu, atunci ma vad nevoit s-o pastrez (eventual pt pasager) si sa-mi cumpar eu alta. Numai bine si... astept oferte... --- Mesaj completat în 10 Oct 2007 10:08 -------------S-a rezolvat problema, deci se poate inchide. Am reusit pana la urma si fara prea mari eforturi s-o schimb la magazin. Multumesc si pe aceasta cale echipei de acolo. Au dat dovada de un profesionalism si o amabilitate farte rar intalnite in Romania, mai exact in capitala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Salutare ! Mi-am luat de curand o casca de la Bykes.ro de tipul "open face" nu ti-e frica ca-ti spargi barba cu ea , te trage la masele , si curentu ala ....auu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 10, 2007 Autor Share Postat Octombrie 10, 2007 Mda, ce sa zic... ? Se simte ceva - ceva la viteze mari dar daca tot am apucat sa s-o cumpar, nu o puteam schimba decat cu una identica. Oricum, am in vedere si o casca integrala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate