fanatiku Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Pai ce sa faci turma mea ii mai mica decat a ta A ta cum e... tot mica neagra si cu par ? o sa vina vremea sa faci cunostinta cu ea.. uite cum o sa te pun sa stai,binenteles tu esti magaru... ...vezi sa aduci vaselina aia promisa cu tine,adica so ai la tine tot timp ca suntem mai multi,facem cu randu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Io cre ca-i timida Fain fain... macar asa rad tata ziua... ma intreb cand vine salvarea sa ma ridice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanatiku Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Io cre ca-i timida Fain fain... macar asa rad tata ziua... ma intreb cand vine salvarea sa ma ridice pai sun eu la salvare daca vrei,da e bai dane cu bostanu..... ..pai sunt pastile ieftine,se numesc algocalmin dar daca e ceva mai periculos consulta doctoru sau farmacistu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Martie 11, 2008 Autor Share Postat Martie 11, 2008 Pai ce sa faci turma mea ii mai mica decat a ta A ta cum e... tot mica neagra si cu par ? mars de pe topik meu cu gainariile voastre uite tura de azi span si jar o iesit.....din cateva motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 frumoasa mobra micutule...cu yoshi' pe ea...sa o stapinesti sanatos si multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 mars de pe topik meu cu gainariile voastre uite tura de azi span si jar o iesit.....din cateva motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Oare tipu din fundal se gandea la jacuzzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snk78 Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 mars de pe topik meu cu gainariile voastre uite tura de azi span si jar o iesit.....din cateva motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Oare tipu din fundal se gandea la jacuzzi ? ma dane da pe tine nu te vad acolo la masa ca azi iarna erai prieteni cu toti si te pupai cu ei....sau acuma iti vine racheta de la facut si dupa aceea incep prezentarile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Prieten e un cuvant mare. Fiecare intelege in felul lui cuvantul. Nu cred ca daca stai cu cineva la masa si bei o bere, sau iesi la o tura cu cineva, gata ce prieten mare esti cu el... Ma dau cu ce vreau si ies cu cine vreau... Hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 MOTOR DE VINZARE !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atti-82 Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 MOTOR DE VINZARE !!!!! FZR600?am un prieten cine ar cumpara un FZR,trimite-mi un PM cu detalii ter rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Prieten e un cuvant mare. Fiecare intelege in felul lui cuvantul. Nu cred ca daca stai cu cineva la masa si bei o bere, sau iesi la o tura cu cineva, gata ce prieten mare esti cu el... Ma dau cu ce vreau si ies cu cine vreau... Hai noroc corect. te dai cu aia de clasa ta nu te poti pune cu noi... :banana.dar eu personal te primesc pe langa mine.... .ca te pricepi si vreau sa invat cate ceva de la tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 FZR600?am un prieten cine ar cumpara un FZR,trimite-mi un PM cu detalii ter rog! merge bine fezereu ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Prieten e un cuvant mare. Fiecare intelege in felul lui cuvantul. Nu cred ca daca stai cu cineva la masa si bei o bere, sau iesi la o tura cu cineva, gata ce prieten mare esti cu el... Ma dau cu ce vreau si ies cu cine vreau... Hai noroc ma da nu tu trebuie sa stai in loc de gagica cu umbrele,dar stai ca ti-am prins eu una,zice ca te place... ..no ce zici iti fac cunostinta cu ele... alegeti ca numai una e vabila...restu sunt pt.altii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Lapte da vre-o una? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Lapte da vre-o una? toate dau lapte,dar stai linistit ca tu nu faci fata la asa ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 UITATI-VA UNDE SE ASCUNDE !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scotchu Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 FZR600?am un prieten cine ar cumpara un FZR,trimite-mi un PM cu detalii ter rog! Este Yamaha Yzf 750 R,daca il intereseaza sau daca mai intereseaza pe cineva sa sune la nr 0744529809 pt alte detali. --- Mesaj completat în 15 Mar 2008 13:41 ------------- merge bine fezereu ala. Mersi otto de reclama,stai linistit ca fac o bere,da trebuie sa-mi dai si tu una ca mi l-ai botezat (e Yzf 750) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Martie 16, 2008 Autor Share Postat Martie 16, 2008 (editat) Lapte da vre-o una? sa vezi tu ce lapte iti dau eu de mai postezi pe langa subiect poze de la salon fain standu de la motomobil.....si cu de toate.....si surprinzator de ieftine Editat Martie 16, 2008 de soso-bum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 sa vezi tu ce lapte iti dau eu de mai postezi pe langa subiect poze de la salon fain standu de la motomobil.....si cu de toate.....si surprinzator de ieftine ma sorine cat la-am cautat sib eu pe rossi sa dau mana cu el si sa vb.cu el sa-l faca pe castoru.ma da ce bine arata asta ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 meserie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 meserie..... de aici incepe meseria,dar la noi nu vad pe nimeni sa faca asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 de aici incepe meseria,dar la noi nu vad pe nimeni sa faca asa ceva... poate ne arati tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate