Sari la conținut

soso-bum

Super Membru
  • Număr conținut

    938
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de soso-bum

  1. Va salut Intenționez să cumpăr bilete la Red Bull pt anul acesta. Poate cineva care a fost sa recomande o tribună cu vedere bună? Eventual o discuție pe acest subiect. Mulțumesc
  2. pe transilvannia motor ring se organizeaza al 5-lea track day anul acesta daca doriti in 10 august este urmatorul,200lei/ora sau 500 lei toata ziua detalii...facebook.....MRT motorsport. youtobe....transilvania ring
  3. va salut pe toti sunt localnic,am fost pe circuit,am fost si arbitru la prima cursa ro-tac (inaugurare circuit acu 3 saptamani) voi fi in echipa organizatorica si la inaugurarea oficiala. va promit ca o sa va dau informatii reale si cateva poze/filme multe se discuta,nu este chiar de nota 10 dar fratilor pentru tara noastra este ceva. abia astept sa ard si eu benzina la anul cu un r6 de circuit,sper sa pot inchiria o boxa sa o dotez cu minimul necesar servisarii rapide (pregatire circuit)
  4. SPERAM sa ne putem plimba din iunie,acum este batalie pe cine administreaza (mulge) circuitul.primul candidat propus este baiatul primarului.
  5. macar sa aibe ce dezapezii la iarna
  6. S-a turnat primul strat de asfalt.................................
  7. am si eu o janta fata de indreptat la un ducati st2. sau daca ma ajuta cineva cu un pont sa cumpar alta.
  8. soso-bum

    Auto-moto-ring Tg Mures

    se judeca inca cativa ani. pacat ca nu se poate vinde in stadiul asta (70%), ar fi doritori din cate am auzit.
  9. o sa te sun emy eu am rezervat hotel in praga dupa etapa,adica duminica seara
  10. s-a remediat problema (lipsa fondurilor) deci daca mai sunt doritori sa facem un gasca, macar pentru socializare.
  11. chiar daca ma duc pe jos 2 km tot ajung.
  12. salutare tuturor postez si aici in speranta ca poate sunt si mureseni care vor sa mearga la BRNO la motogp 14-15-16 august 2015. personal, am luat bilete + cazare la 20 km de circuit. ma voi deplasa cu un turism pana acolo. astept cu interes sa facem un grup.
  13. nu este si eu am fost anul trecut la bucuresti la un garaj specializat ducati. am si eu un ST2 -944. E O MOBRA SPECIALA DUCATI. merita atentie,sunt multe necunoscute si e diferita de alte mobre( spun asta in ideea in care desfac bucati o yamaha si o montez inapoi)
  14. seara buna tuturor. bag si eu un R.I.P. motociclistului. am pierdut ceva vreme sa citesc aberatiile unora care nu cunosc riscurile motociclismului stradal. si acest topic a degenerat intradevar cu viespea undercover si o gloata de useri care pun pe foc. de cativa ani nu mai este motociclism in tg-mures nu mai este adunare "la petrom-ora12".este ceva gen 2-3 mobre si o tura scurta pt dezmorteala. asteptam circuitul sa ne dam si noi in siguranta si sa ne certam pe timpii obtinuti pe circuit,nu pe tastatura
  15. soso-bum

    Auto-moto-ring Tg Mures

    e gata mai repede de august 2014. au fost probleme financiare datorate schimbarilor politice din prefectura si consiliu judetean. contracte castigate cu spagi uriase si neterminate de cei ce au inceput treaba. referitor la preturi sa nu va asteptati la ceva eftin,traiti in romania unde este scump si de proasta calitate ....cam tot.
  16. florine,bine ca ai scapat asa. iti urez insanatosire grabnica,sper ca dupa acest eveniment o sa realizezi pericolul stradal. la anul e gata circuitul de la noi.
  17. a franat si a pus-o jos,au fost 47m de frana(cu spatele cred). impactul cu audi s-a facut cu capul fara casca. era sens unic,si verde la semafor pe sensul lui. era un motociclist vechi,doar ca a circulat mai mult prin oras. dumnezeu sa-l odihneasca. inmormantarea marti la cimitirul din recea.
  18. am dat drumul la ulei si era curat,fara apa,culoare faina(dupa 2500km de la ultimul schimb) a transpirat sticla termopan de la vizor,doar ca in ambele parti si m-am speriat. e ok acum ,am bagat filtru si ulei motul. multumesc de sfaturi.
  19. deseara va dau de stire. pun si poze. kokane, mai ai de mancat macaroane pana sa devii motociclist.
  20. Salutare tuturor,special ducatistilor. Am scos mobra din garaj,spalat curatat uns lantul. Am zis ca circul cativa km apoi pun ulei nou. Dupa 30km ambele sticle de vizitare a uleiului sau albit ca si cand ar fi spuma alba. Deoarece nu am joja sa verific daca e sau nu uleiul amestecat cu antigel maine dau jos uleiul. A mai patit cineva asa ceva? Inca mai caut oglinzi daca stiti pe undeva.
  21. soso-bum

    Numai Poze

    SUNT PE FACEBOOK. E FAINA BESTIA
  22. ducati va face din nou ...furori....daca se intoarce stoner. pana atunci rossi va face spectacol cu yamaha.
  23. soso-bum

    Accident pe litoral

    vei ajunge la vorbele mele,adica sa iei repede cei 4000 eur promisi. te judecai cu asigurarile si aveai ceva castig,asa vei avea de investit doar.
  24. soso-bum

    Accident pe litoral

    Stai flex. La accidentul meu au fost peste 60000. Am fost criticat pe toate partile. Numai noi stim care am patit ce variante mai erau.
  25. soso-bum

    Accident pe litoral

    fratilor am avut peste 130 zile de la legist,am stat 120 zile pe spate in pat, fracturi la ambele picioare,deschisa la dreptul,menisc,ligamente,fractura de bazin bilateral 2 coaste in plamani-2 iesite afara,1 vertebra SPARTA 8 tasate(peste 40%)-cu propunere de pensionare medicala de gradul 2,adica fara drept de munca.... dosar penal si tot tacamul,rca valabil,avocati buni,degeaba,birocratia te omoara. sfatul me este sa iei cei 4000 eur dar sa treci ca suma pt despagubiri morale,sa nu afle cei de la asigurari,ca nu mai iei nimic de la ei. va rog sa posteze cei care au luat zeci de mii de eur in urma unui accident.
×
×
  • Creează nouă...