DLA Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 (editat) la pret de 19000 eur mi se pare mult fata de japoneze,nu am testat din pacate asa k nu dau cu parere ,dar cu atata electronica ce rol are motociclismul in sine daca nu simti putina frica respectiv adrenalina,dar nu toti gandim la fel, STAI LINISTIT CSABI, CA TE TRANTESTE DE NU TE VEZI SI ASTA DACA NU STIE CINEVA SA MEARGA PE EL. aa, si e vreo 17000 "doar". Editat Septembrie 21, 2010 de otto.tun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 vezi csaba ca in germ.e 12000.....romanu e hapsan si asa a fost dintotdeauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george...vam Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 (editat) moto meu renovat si imbunatatit!!! Editat Octombrie 2, 2010 de george...vam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracula#25 Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 arata bine felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fenegyerek Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 arata bine felicitari Banuiesc ca si suna bine Frumoasa mobra...take care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george...vam Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Banuiesc ca si suna bine Frumoasa mobra...take care suna foarte bine ;-), recomand oricui two brothers ms mult, ne vedem pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 suna foarte bine ;-), recomand oricui two brothersms mult, ne vedem pe strada zi-ne si noua cand iesi cu atelajul, ca tot pe jos te-am zarit in ultimul an, nea georgica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracula#25 Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 toti incepem de jos altii mai cad inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 ce-ai patit, csabi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 tare sunt curios mai george daca suna mai tare ca a mea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george...vam Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 tare sunt curios mai george daca suna mai tare ca a mea..... Eu zic ca da... Mesaj completat zi-ne si noua cand iesi cu atelajul, ca tot pe jos te-am zarit in ultimul an, nea georgica cand vin in Ms o sa ies, momentan sunt domiciliat in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 abia astept sa aud ce poate toba ta..........ceva pariu punem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george...vam Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 (editat) nu fac pariuri cu tine Gabi, ca tu castigi tot timpul. Dar toba suna bine... saptamana viitoare o sa fiu in Mures, daca vrei s-o vezi Editat Octombrie 7, 2010 de george...vam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fenegyerek Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Dar toba suna bine... saptamana viitoare o sa fiu in Mures, daca vrei s-o vezi Sal! Te-am vazut/auzit azi in zona la maternitatea vche...chiar ffffoarte TARE suna toba aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Si eu l-am auzit azi . suna chiar f frumos ! poate nu la fel de tare ca a lui viespea dar nu e mare diferenta ! are cineva un masurator de decibeli? Mesaj completat Si eu l-am auzit azi . suna chiar f frumos ! poate nu la fel de tare ca a lui viespea dar nu e mare diferenta ! are cineva un masurator de decibeli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george...vam Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Si eu l-am auzit azi . suna chiar f frumos ! poate nu la fel de tare ca a lui viespea dar nu e mare diferenta ! are cineva un masurator de decibeli? Mesaj completat Si eu l-am auzit azi . suna chiar f frumos ! poate nu la fel de tare ca a lui viespea dar nu e mare diferenta ! are cineva un masurator de decibeli? Hai ca imi dati curaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fenegyerek Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Si eu l-am auzit azi . suna chiar f frumos ! poate nu la fel de tare ca a lui viespea dar nu e mare diferenta ! are cineva un masurator de decibeli? Eu nu stiu cum suna al lui viespea ca inca nu l-am auzit, dar daca suna mai bine ca asta chiar trebuie sa fie tare...poate ca nu am auzit eu prea multe tobe in viata mea, dar asta a fost cea mai tare pana acum so Two Brothers RULEZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fenegyerek Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Si eu l-am auzit azi . suna chiar f frumos ! poate nu la fel de tare ca a lui viespea dar nu e mare diferenta ! are cineva un masurator de decibeli? Eu nu stiu cum suna al lui viespea ca inca nu l-am auzit, dar daca suna mai bine ca asta chiar trebuie sa fie tare...poate ca nu am auzit eu prea multe tobe in viata mea, dar asta a fost cea mai tare pana acum so Two Brothers RULEZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fenegyerek Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Hai ca imi dati curaj... Eu nu stiu cum suna al lui viespea ca inca nu l-am auzit, dar daca suna mai bine ca asta chiar trebuie sa fie tare...poate ca nu am auzit eu prea multe tobe in viata mea, dar asta a fost cea mai tare pana acum so Two Brothers RULEZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 va astept azi la 15 petrom cu george cu motoru sa facem diferenta....sa aduceti ceva cascaval.semnat...viespea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fenegyerek Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Mama....ce draq e cu forumul asta????ia vezi de cate ori mi-a pus post-ul... rog un moderator sa stearga din ele daca se poate...multam;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 ei, care suna mai tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 pai nu au venit baiatu........dar oricum sunt pe podium Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate