carlo270 Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 am tot citit forumul cu referire la service-ul moto.propun sa dezbatem aici tema service-ului,cu oameni si locuri de ocolit.pt ca sunt atatia meseriasi care iau banii de pomana.Am fost la YOSHI si am vazut cum lucreaza,cum arata service-ul,cat de amiabili sunt cu clientii,cum vorbesc si cum se comporta si cu mobrele.jos palaria.oameni de un real caracter,se uita dupa tine cand pleci cu mobra de la reparat.daca e ceva ce lor li se pare ca nu e ok,te intorc din drum imediat. Prin urmare,este bine de stiut,unde poti merge cu incredere si unde sa nu mergi deloc.start here ! --- Mesaj completat în 11 Oct 2007 19:40 -------------eh,hai,va feriti sa spuneti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 am tot citit forumul cu referire la service-ul moto.propun sa dezbatem aici tema service-ului,cu oameni si locuri de ocolit.pt ca sunt atatia meseriasi care iau banii de pomana.Am fost la YOSHI si am vazut cum lucreaza,cum arata service-ul,cat de amiabili sunt cu clientii,cum vorbesc si cum se comporta si cu mobrele.jos palaria.oameni de un real caracter,se uita dupa tine cand pleci cu mobra de la reparat.daca e ceva ce lor li se pare ca nu e ok,te intorc din drum imediat. Prin urmare,este bine de stiut,unde poti merge cu incredere si unde sa nu mergi deloc.start here ! <small>--- Mesaj completat în 11 Oct 2007 19:40 -------------</small><br/>eh,hai,va feriti sa spuneti ? Nu ai citit bine mai sunt topice pe tema asta si nu putine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Octombrie 12, 2007 Autor Share Postat Octombrie 12, 2007 Nu ai citit bine mai sunt topice pe tema asta si nu putine. ok dcsan. numai ca am vrut sa fie ceva mai la vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Nu ai citit bine mai sunt topice pe tema asta si nu putine. vreau si eu o parer de la cineva care se pricepe! am statorul ars la un cbr 929 sa-l rebobinez sau pot aparea probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Octombrie 15, 2007 Autor Share Postat Octombrie 15, 2007 vreau si eu o parer de la cineva care se pricepe! am statorul ars la un cbr 929 sa-l rebobinez sau pot aparea probleme? te-ai interesat sa vezi cat te duce nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate