REMUSKTM2001 Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 MERGEAM SI EU LINISTIT CU ATV-UL IN JURUL OREI 15 SI 15 MIN TRECAND DE INTERSECTIA DE LA NORD SI DE MC DONALD'S DRUMUL SE INGUSTEAZA PE O SINGURA BANDA FIIND LUCRARI LA LINIA DE TRANVAI , AVEAM CATEVA MASINI IN FATA CARE OPREAU FIIND COADA , AM OPRIT SI EU CA TOATE MASINILE SI AM AUZIT UN SCARTAIT DE FRANA SI O BUBUITURA SI M-AM TREZIT CU ATV-UL SUSPENDAT PE CAPOTA UNUI LOGAN CARE NU VAZUSE CA EU AM OPRIT .AM SCAPAT NAVATAMAT DIN INCIDENT DOAR ATV-UL A SUFERIT MAI MULT SE POATE VEDEA SI IN POZE MI-A STRICAT FRUMUSETE DE TOBA LEO VINCE DE 430E SI MI-A STRAMBAT NUMARUL DE INMATRICULARE . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Romeolr Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 MERGEAM SI EU LINISTIT CU ATV-UL IN JURUL OREI 15 SI 15 MIN TRECAND DE INTERSECTIA DE LA NORD SI DE MC DONALD'S DRUMUL SE INGUSTEAZA PE O SINGURA BANDA FIIND LUCRARI LA LINIA DE TRANVAI , AVEAM CATEVA MASINI IN FATA CARE OPREAU FIIND COADA , AM OPRIT SI EU CA TOATE MASINILE SI AM AUZIT UN SCARTAIT DE FRANA SI O BUBUITURA SI M-AM TREZIT CU ATV-UL SUSPENDAT PE CAPOTA UNUI LOGAN CARE NU VAZUSE CA EU AM OPRIT .AM SCAPAT NAVATAMAT DIN INCIDENT DOAR ATV-UL A SUFERIT MAI MULT SE POATE VEDEA SI IN POZE MI-A STRICAT FRUMUSETE DE TOBA LEO VINCE DE 430E SI MI-A STRAMBAT NUMARUL DE INMATRICULARE . Bine ca nu a fost mai rau Remuse,altfel o sfecleai dak erai cu moto!!!Se suia ala pe tine si apoi isi cerea scuze,de obicei asa se intampla!!!Urat, foarte urat,dak erai in mers mai ziceam,dar asa dak si ceilalti se oprisera.....unde s-or uita idiotii astia,nush!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REMUSKTM2001 Postat Octombrie 11, 2007 Autor Share Postat Octombrie 11, 2007 BINE CA NU A FOST MAI RAU CA DACA ERAM PE MOTOR CRED CA NU SCAPAM FARA CEVA RUPT .ASTA IUBEAM EU CEL MAI MULT LOGANURILE SI SOFERII DE TAXI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator vali22 Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 cat vrei pe toba ? 0731537116 da-mi un mesaj am si eu dinli de 450 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Bai Remus, nu mai vreau sa te vad pe aci , pe la accidente, clar !?? Bine ca n-ai patit-o mai rau, e de belea cu loganarii, taximetristii si blondele de la volan, dar asta e, tre sa te obisnuiesti cu ei. ... ala nu e ATV-u pe care mi l-ai dat si mie sa-l conduc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 pai si ce are accidentul asta cu motociclismul!!?? e nasol cand stai si vine un tembel din spate peste tine...bine ca n-ai patit nimic, fieru se indreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REMUSKTM2001 Postat Octombrie 12, 2007 Autor Share Postat Octombrie 12, 2007 Bai Remus, nu mai vreau sa te vad pe aci , pe la accidente, clar !?? Bine ca n-ai patit-o mai rau, e de belea cu loganarii, taximetristii si blondele de la volan, dar asta e, tre sa te obisnuiesti cu ei. ... ala nu e ATV-u pe care mi l-ai dat si mie sa-l conduc ? da cristi asta e monstrul ala de quad de 45 de cai cu care ai mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Aveai acte in regula la toba ? Ma gandesc ca numai astfel ii poti dovedi soferului cat a costat, altfel... e mai complicat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REMUSKTM2001 Postat Octombrie 16, 2007 Autor Share Postat Octombrie 16, 2007 Aveai acte in regula la toba ? Ma gandesc ca numai astfel ii poti dovedi soferului cat a costat, altfel... e mai complicat... da normal ca am factura ca a fost cumparata din magazin dar nu inteleg ce explicatii trebuie sa ai dau soferului? poate sa ma intrebe astia la asigurari ceva dar mai putin probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate