mihai_prd Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 io vin..fiert..sau bere e o.k. da tre să merg să-mi iau blugi, că un căţel a zis că-s buni de haleală...nu au fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 @SP ...MA FAC BAZA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 (editat) bun asa, deci pe asta seara, sa inteleg ca incepeti de pe la 21.00, well, eu o sa apar pe la 22:30, cel mai devreme, ca nu stiu exact unde e baza, si vin cu un amic, ca atunci scapam de la munca. ok? ca vorba aia, daca vine si lupu, si silverpistons, nu ratez. P.S. La multi ani boggy. si numa bine. Editat Februarie 11, 2005 de ares666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate