bolo Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 salutare tuturor,am un ij 56 si pana acum mi-au bagat doar altii benzina in rezervor cu amestec de ulei facut ochiometric in peturi de 2 litri.as dori sa stiu mai exact cat ulei trebuie sa bag in benzina...la 2 litri la 5 sau la cat vreti voi.va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 salutare tuturor,am un ij 56 si pana acum mi-au bagat doar altii benzina in rezervor cu amestec de ulei facut ochiometric in peturi de 2 litri.as dori sa stiu mai exact cat ulei trebuie sa bag in benzina...la 2 litri la 5 sau la cat vreti voi.va multumesc! daca ai rezervorul cu capacul original bagiu un capac la 2,5 l (scrie pe el) eu am mers numai asa (adica 40g ulei la litrul de benzina ) si nu am avut niciodata probleme cu motorul. Ulei foloseam de Sprint2t sau arol2t de la mol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Zidule, tu esti exceptia, ai unul din cle mai nesimtite Ijuri pe care le-am vazut. Mai lasa naibii bemveul ala si mai da-te si cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costea_vlad_bzn Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 (editat) salutare tuturor,am un ij 56 si pana acum mi-au bagat doar altii benzina in rezervor cu amestec de ulei facut ochiometric in peturi de 2 litri.as dori sa stiu mai exact cat ulei trebuie sa bag in benzina...la 2 litri la 5 sau la cat vreti voi.va multumesc! cunosc un batran pricepul la ij 56 (a avut toate felurile de ij si la asta a ramas) si el mi-a zis ca baga 1l ulei la 30l, "scote fum da asa i place la el" Editat Octombrie 15, 2007 de costea_vlad_bzn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate