tuningboy Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 dedicata lui Survolu era asta : Ce imi plac mie aia care aleg sa comenteze de pe margine in loc sa se arunce in joc. Tunning boy ring a bell? ALO Mama, zi-mi si mie cu ce era sandwichul ala de l-am mancat? Aaaah DA , clar pentru ceilalti/celelalte ...daca nu stiti de unde sa va costumati , incercati aici : http://www.pimpcostumes.com Like no other Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Gratar ... cred ca ioc. Nu mai are cine sa stea la gratar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Gratar ... cred ca ioc. Nu mai are cine sa stea la gratar. CE CE CE CE Ne-a tradat Apasu ? Hai ma ca apasu e taticul gratarelor, cu ochii rosii si umezi, cum ne pregatea el la petrecerile trecute micii si carnaciorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Ah, la draq, cum nu mai e gratar? ALO, careva cu chopper sa'i dea lui apashu ochelari!!! plesh-coi, plesh-coi!!! gresit no plesh-coi e SILICOANEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! De unde atata plescoi cand acum e nevoie de silicon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 (editat) Eu sunt din Craiova si intamplator am avut ceva treaba prin Bucuresti. Am vrut sa vin la petrecere, dar n-am avut costum. Asa ca am renuntat. P.S. : Daca mai vrea cineva alarme moto, mai am la mine cateva bucati. (Reducere la alarma cu pager -> Pret 270 lei) Tel: 0765.469.169 Editat Octombrie 26, 2007 de Robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Eu sunt din Craiova si intamplator am avut ceva treaba prin Bucuresti. Am vrut sa vin la petrecere, dar n-am avut costum. Asa ca am renuntat. trebuia sa fi venit, ca au fost si necostumati oricum, multe costume care mai de care mai marfa, si, atmosfera super belea Majoritarii au fost arabii si talibanii, doctoritele si asistentele, si politistele Beton rau Mie unu mi-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 /index.php?...t=0#entry925681 Aici gasiti pozele ! Enjoy ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 fuarte tare! desi am cam stat eu retras...petrecerea a fost superba!!! costumele de nota 10!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate