sangre Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Sunt proaspatul posesor al unui Guzzi California Stone...si trecand de la Ural la Moto Guzzi...mi se pare ceva fenomenal....si as vrea parerea fiecaruia (cei care stiu cate ceva) despre marca asta de motociclete... Si care este un ulei de motor bun...Motul este asa bun ca toata lumea-l lauda...?? Va multumesc! Atasez si o poza cu motorul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Sunt proaspatul posesor al unui Guzzi California Stone...si trecand de la Ural la Moto Guzzi...mi se pare ceva fenomenal....si as vrea parerea fiecaruia (cei care stiu cate ceva) despre marca asta de motociclete... Si care este un ulei de motor bun...Motul este asa bun ca toata lumea-l lauda...?? Va multumesc! Atasez si o poza cu motorul meu Ce pot sa iti spun din experienta mea personala este ca Guzzi-urile sunt singurele motore cu care m-am dat si mi-au dat aproximativ aceiasi senzatie cu un Harley. Clasice adevarate. Merg si suna super.Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Guzzi are reputatie buna....si e si destul de accesibila la pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 ce m-a uimit pe mine la motoarele astea este simplitatea lor si ce nu-mi prea place este cutia de viteze este destul de dura de neprietenoasa cu cei care se urca pe motor pentru prima data.... dar dupa ce te obisnuiesti ii investi chitibusurile... pana sa-mi iau Moto Guzzi habar n-avea ca astia in 1960 sau pe acolo au scos motocicleta in V8 si cica avea cam 1300 de cc parca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 OFF: Ce e cu cricul ala asa lung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 asa este modelul asa are chicul lung....si eu m-am mirat la inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate