dabix Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Escala pe vreata iezerului am de gind s-o las mai moale week-end--ul asta. Asa ca am sa fac o plimbare prin Dobrogea. Plecare va fii duminica pe la 9 - 10 Dimineata. In program am de gind sa vizitez si citeva monumente istorice. Momentan nu am nici un traseu stabilit, asa ca, daca aveti sugestii, sunteti bineveniti. PS: Care-i cel mai inalt virf din muntii Dobrogei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 inalt este impropriu spus . ai numai coline acolo ,e si ceva stancarie dar daca dai mai tare cu o piatra arunci peste . recomand Cheile Dobrogei ,desi mici si rezervatia Macin . daca ai harta si timp gasesti acolo mentionate vestigii antice duium . localnicii insa nu au stiut sa ne indrume decat f. rar sa le gasim . am mers in turul tarii asta vara si Dobrogea mi-a placut cel mai mult (si nu am vazut decat o parte din ea) . cateva poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 19, 2007 Autor Share Postat Octombrie 19, 2007 inalt este impropriu spus . ai numai coline acolo ,e si ceva stancarie dar daca dai mai tare cu o piatra arunci peste . recomand Cheile Dobrogei ,desi mici si rezervatia Macin . daca ai harta si timp gasesti acolo mentionate vestigii antice duium . localnicii insa nu au stiut sa ne indrume decat f. rar sa le gasim . am mers in turul tarii asta vara si Dobrogea mi-a placut cel mai mult (si nu am vazut decat o parte din ea) . cateva poze . Multumesc pentru sfaturi. Ce-i drept intr-o zii nu cred ca am timp sa vad tot. Se pare ca vremea vrea sa ma impiedice sa plec. Sa vadem cu evolueaza, si cine stie, poate chiar mai este cineva interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Multumesc pentru sfaturi. Ce-i drept intr-o zii nu cred ca am timp sa vad tot. Se pare ca vremea vrea sa ma impiedice sa plec. Sa vadem cu evolueaza, si cine stie, poate chiar mai este cineva interesat. M-as baga si eu la o tura prin dobrogea cu toate ca am fost acu vreo 3 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate