DannyEl Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Am nevoie de un motor de voshod cu o evacuare in stare de functiune sa fie si instalatia electrica pe el pt scanteie doar ca restu nu ma intereseaza Astept oferte va rog trimiteti PM ca nu prea am timp sa rascolesc forumul MULTUMESC ANTICIPAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Am un motor de voshod, dar e cu doua evacuari.Instalatia electrica functioneaza, la fel si aprinderea. daca te intereseaza da-mi un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 Man....lasami un pret asa orientativ...... sa stiu si eu oke? si ceva poze.....desi nu conteza..da pune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 (editat) Am nevoie de un motor de voshod cu o evacuare in stare de functiune sa fie si instalatia electrica pe el pt scanteie doar ca restu nu ma intereseaza Astept oferte va rog trimiteti PM ca nu prea am timp sa rascolesc forumul MULTUMESC ANTICIPAT motoru' s-a dus la remat....da' am de vanzare toata instalatia electrica ( rotor, stator, napolitana, cablaje, contacte ghidon) Editat Octombrie 19, 2007 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 70 roni. Motorul are pistonul ciobit(mergea dar nu statea la relanti-am observat asta cand l-am desfacut).Mai am o napolitana de rezerva.In banii astia iti dau si comenzile de pe ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Octombrie 19, 2007 Autor Share Postat Octombrie 19, 2007 70 roni. Motorul are pistonul ciobit(mergea dar nu statea la relanti-am observat asta cand l-am desfacut).Mai am o napolitana de rezerva.In banii astia iti dau si comenzile de pe ghidon. Lasami o adresa de mass sa vb mai multe te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 jee_jee91 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 70 roni. Motorul are pistonul ciobit(mergea dar nu statea la relanti-am observat asta cand l-am desfacut).Mai am o napolitana de rezerva.In banii astia iti dau si comenzile de pe ghidon. acte ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 Motorul e inmatriculat, dar actele nu le dau separat pt c-ar insemna sa raman legat de el pt totdeauna la impozit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Octombrie 23, 2007 Autor Share Postat Octombrie 23, 2007 Da Kama3 tu nu intri pe mass??ca sa ne intelegem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate