cozo Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 eu zic ca e superba java script:OpenMotorPopup( '/news/popup.asp?img=B01_120903_02.jpg',409,550); Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Septembrie 19, 2003 Autor Share Postat Septembrie 19, 2003 se va vedea mai mult asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 Un 600 rr dopat....atat ,lipsa de idei, calitate honda, asta-i clar, dar parca lipsa de imaginatie fata de ceilaNti tziponezi....eu cred despre honda cam asa....ori iti place ori nu, ca la vw beetle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Septembrie 25, 2003 Share Postat Septembrie 25, 2003 Nu stiu daca e chiar o lipsa de idei la Honda sau e imaginea marcii care se vrea continuata si pastrata la toate clasele. Asa cum se arata acuma, Honda e recunoscibila din prima, deci asta ar trebui sa fie un lucru bun pt producator. CBR 1000 RR arata ca un 600, dar sigur poate mult mai mult, asa ca nu cred ca se pot compara cele doua motoare decat la design. Mie unul imi place mult Honda si inca am incredere in forta si fiabilitatea unei Honde. Asa ca pt mine aparitia noului model este o mare bucurie. Cu siguranta va fi direct concurent cu R1 si GSX-R 1000 si cu viitorul ZX-10R. Intra si Ducati aici cu 999S, pe care l-am uitat putin intentionat... Astept sa vad pareri despre honditza... Poate se vor face teste comparative prin cema reviste vestice... Si poate o data va ajunge si pe drumurile noastre asa cum ne-a obisnuit imaginea Honda pana acuma. Sa speram ca noul importator Honda din Bucuresti va urgenta putin acest fenomen si va reusii sa aduca un model 1000 si la noi in tara. Toate bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 Pe de o parte este trist ca nu a aparut V5-ul pe care il visa toata lumea, pe de alta parte, poate ca e un lucru bun. N-a rezistat la teste deci nu l-au scos. Altii ar fi facut-o (stiti voi cine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate