Vizitator gizmoza Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Salutare. Sunt un sunt incepator in ale motoarelor. Am primu meu motor de 2 zile si am o problema. Janta de pe fata este un pic indoita si pe la 90-100 la ora se simt trepidatii. Nu stiti unde pot indrepta janta aici in BN? Am vb cu cineva dar nu face numai masini si a zis ca incearca sa isi faca dispozitiv de prindere pt moto dar dureaza. As vrea ceva mai urgent pana se face fain afara. Daca stiti unde sa ma duc va rog sa scrieti pe forum sau id mess: gizmoza Exact ca si usernameu de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Incearca aici 0740900873 Florin. E mecanic moto si cu siguranta poate sa te ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gizmoza Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Mersi. O sa sun maine sa vad ce zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RFID Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Prieteni din judet, va salut si va invit la intrunirea Transilvania Bikers 1990 ce are loc in weekendul asta (31 mai - 2 iunie) la Gilau - ElDorado. Tuica buna, concerte seara de seara, un gulas bun, stiptease, concursuri de indemanare, motocicleta la tombola, bere ieftina si multa, prieteni vechi si noi - toate astea va asteapta la Gilau! Se anunta vreme buna! http://www.accuweather.com/ro/ro/cluj-napoca/287713/weekend-weather/287713 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gizmoza Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Gasesc undeva in oras husa pentru moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RFID Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Gasesc undeva in oras husa pentru moto? Gasesti la comura http://www.comura.ro/index.php/TopCase-Genti-Laterale-Suporti/Husa-Pt-Motociclete/flypage.tpl.html?keyword=husa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Transport moto/scuter italia(nord)->romania, saptamanal si avantajos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Vand/SCHIMB ford focus an 2002 101 cp..merita vazut /index.php?/topic/699931-schimb-auto-cu-moto/ se schimba cu ss de 600 an +2001 si naked +2003-4 in functie de caz ofer sau cer diferenta !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 Salutare tuturor.Am vandut cu ani in urma in Bistrita,de fapt la un baiat din Bistrita o moto Honda Vt 500 E,culoare visinie,i-am dat toate actele,dar nu stiu daca a inmatriculat-o pe el.Rog pe cinava daca stie ceva de ea sa m-a sune la tel. 0740267102 Cosmin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 salutare. la ce mecanic as putea merge cu sincronizarea carburatoarelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 La Cristi Filimon, pe Ispirescu. Are sculele necesare. Eu la el mi le-am facut la prima mobra si s-a simtit diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 am o problema, sa scricat inchizatoarea de sub sa, si nu pot da jos deloc saua. intra cheia se invarte dar joaca inchizatoare si nu se intampla nimic. cum pot sa dau jos saua? daca desfac toata codita se poate da jos sau ii mai complicat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Eu cred ca cel mai bine e sa te plimbi (cand vremea te lasa) pana la unul dintre mecanicii nostri (Fili, Spionutz sau Florin) si cu siguranta se rezolva. Daca totusi te plictisesti prin casa, pune intrebarea in coltul posesorilor de Honda Hornet sau deschide un topic la sectiunea Service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 ce fac cu filtru de aer? aia mi mie. plus ca bateria ii pe motor. daca ma lasa iara ce fac. tot trebe sa o rezolv eu, macar sa pot umbla acolo la baterie si filtru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Ianuarie 7, 2014 Share Postat Ianuarie 7, 2014 vezi daca nu cumva ai acces cu un carlig subtire la inchizaoare sa o tragi ca e un fel de parghie inchizatoarea eu la ducati de multe ori o deschid cu degetu ca mi-e lene sa mai scot cheia din contact:)) si multumesc de info cu sincronizarea >< . Inca o intrebare pt veterani:)) ce parere aveti de guma Michelin pilot( 1 2 sau 3) a mai avut cineva? sau recomandati-mi o guma bunicica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 se poate face undeva la noi in oras revizie la motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 tot la filimon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 si-a inmatriculat careva de curand un motor sau stie careva ce si cum mai trebe? trebuie altceva in afara de tradusu actelor, RAR si taxele alea mici si multe? si cam cat ar costa toate astea unde pot duce o geaca moto din piele la cusut la noi in oras? cine imi poate imprumuta o casca cateva zile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 si-a inmatriculat careva de curand un motor sau stie careva ce si cum mai trebe? trebuie altceva in afara de tradusu actelor, RAR si taxele alea mici si multe? si cam cat ar costa toate astea unde pot duce o geaca moto din piele la cusut la noi in oras? cine imi poate imprumuta o casca cateva zile? Cristi,vorbeste cu @stau-de-6(Nicu) daca vrei pt inmatriculare.el si-a inmatriculat acum luni motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Eu n-am avut de tradus acte, am luat motorul din tara si am platit: - 30 lei la un birou de copiat acte pt intocmirea dosarului - 200 lei la RAR pt autentificare si ITP - 60 lei taxa inmatriculare (platiti la taxe si impozite) - 37 lei taxa certificat (platiti la CEC) - 165 lei RCA (l-am facut la Astra, a iesit cel mai ieftin. Iti dau nr lui WDB si-ti face si tie, daca vrei) - 60 sau 70 lei a fost numarul preferential (platiti la Serviciul Inmatriculari). Sfatul meu e sa te duci la un birou de copiat acte si-ti spun acolo tot ce e de stiut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigor Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Salutare. Am si eu o rugaminte, as dori daca se poate sa-mi recomandati o scoala de soferi cat.A la noi in judet, o scoala care sa fie in regula in ceea ce priveste autorizare ARR, dotarea cu material didactic si instructor bun. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulycornel Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Mester Flaviu 0744788629. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coc motors Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 /index.php?/forum/216-oferte-de-service-in-romania/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Exista garaje de inchiriat in oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate