CrashTestPilot Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Salut veau sa imi cromez cam 6 piese (3 pe feicare parte) si vreau sa stiu cat ma costa daca e sa fie cineva care sa ma ajute ii dau niste poze cu piesele la care ma refer.. Ma mai intereseaza vopsit o codita 2 carene mici de naked, rezervor si aripa fata la ce pret ma ajunge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Salut veau sa imi cromez cam 6 piese (3 pe feicare parte) si vreau sa stiu cat ma costa daca e sa fie cineva care sa ma ajute ii dau niste poze cu piesele la care ma refer.. Ma mai intereseaza vopsit o codita 2 carene mici de naked, rezervor si aripa fata la ce pret ma ajunge? Salut pentru cromat ia legatura cu nea Bratu din com.Pantilimon Str.Nicolae Balcescu nr.5 tel.0745686256 azi am vorbit cu el si maine ma duc sa-mi cromeze si mie unele piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arte Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Stiti cumva daca e viabil sa duci la (re)cromat niste bucati cu puncte de rugina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 salut .... de exemplu mie mi au oxidat scaritele si jugul superior la ghidon stie cineva ce trebuie facut si unde se face asa ceva ca sa le aduc la starea initiala (inafara de slefuire pt ca dupa o vreme oxideaza iar ) bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Salut veau sa imi cromez cam 6 piese (3 pe feicare parte) si vreau sa stiu cat ma costa daca e sa fie cineva care sa ma ajute ii dau niste poze cu piesele la care ma refer.. Ma mai intereseaza vopsit o codita 2 carene mici de naked, rezervor si aripa fata la ce pret ma ajunge? Aici ! Cromadur Duroterm Sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Azi am fost la Bratu si am dus un portbagaj artizanal la cromat.E un baiat de treaba si cred ca merita sa mearga lumea la el.Ca si pret nu cred ca este scump,avind in vedere cheltuialile aferente unei astfel de afaceri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate