sir_dragos Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 (editat) multumita domnului Elf...m-am facut de o noua partenera de drum si peripetii! PS! apropo Elfule...e bine asa...dar daca era gratis era si mai bine! Editat Octombrie 22, 2007 de sir_dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 s-a stapanesti sanatos gixxeru de 600 , mai multe detalii se poate ... cat costa , etc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 multumita domnului Elf...m-am facut de o noua partenera de drum si peripetii! PS! apropo Elfule...e bine asa...dar daca era gratis era si mai bine! nam cuvinte.......... este super frumoasa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Sa o stapanesti sanatos!Foarte frumosa,am si eu una exact la fel,macheta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sir_dragos Postat Octombrie 22, 2007 Autor Share Postat Octombrie 22, 2007 (editat) va multumesc tuturor si va doresc sa traiti si voi sentimentul sa plecati cu motoreta din curtea vanzatorului cu 0 km la bord. pretul? mai ieftin ca in alte parti. ...plus multe , multe chestii atractive...(cum ar fi reviziile tehnice GRATUITE!). dar sa nu mai spui la nimeni . daca esti interesat..PM. Editat Octombrie 22, 2007 de sir_dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 O sa duci dorul mai tarziu cand nu o sa mai fie curata ca acum (luna pana si pe arcul de la suspensia spate) Sa-ti traiasca mobra, si sa nu te dea pe jos niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate