IceCube Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Salutare, caut in disperare cuisoare de plastic cu care se prind carenele pe dinauntru in special in partea din fata Caut ca maine am nevoie neaparat ! Aveti idee unde sa ma duc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Salutare, caut in disperare cuisoare de plastic cu care se prind carenele pe dinauntru in special in partea din fata Caut ca maine am nevoie neaparat ! Aveti idee unde sa ma duc ? In Timisoara se gasesc la magazinele "CICLOP";cred ca au sediul in Bucuresti;probabil au si un magazin,nu stiu unde anume in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
profimotor Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Salutare, caut in disperare cuisoare de plastic cu care se prind carenele pe dinauntru in special in partea din fata Caut ca maine am nevoie neaparat ! Aveti idee unde sa ma duc ? Gasesti la noi www.motorteam.ro Avem doua dimensiuni ( CLIPSURI RAPIDE CU INIMA ) vino sa le vezi. Tel:021.4400222 Mobil:0722.766.739 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 "Ciclop" pe site-ul lor nu apare cu nici un magazin la noi in Bucuresti, din pacate ! Motor Team fiind suomy ? langa spalatorie ? Am fost acolo si aveati doar marimi mai mari din cate stiu, am vorbit cu Dan mi-a zis sa ma duc la service dar Matias mi-a zis ca nu aveti Imi trebuie de marimea 2 cred, e pt gsxr in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 cracky - du-te ma la MotorTeam , in mod normal ar trebui sa aiba....daca nu, poti incerca la Kawa Motors (e in drum ...la intoarcere) , si daca nici la ei....incearca la MyMoto (cotroceni). sunt aproape unu de altu , intr-o ora faci turul lor pe bicicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 N-are chiar n imeni asa ceva? platesc fratilor, nimic nu e moca, numai sa gasesc --- Mesaj completat în 25 Oct 2007 14:04 -------------Am gasit la Motor Team, tot respectul pt baieti, au avut cateva bucati si mi le-au dat mie.. Multumesc incaodata P.S. : pentru cei care inca cautati asa ceva, am auzit ca ar mai avea in targ la vitan pe la tarabe sau la magazinele de masini ! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 (editat) au si la B&S la service, pe centura. si la elfworkshop stiu ca aveau. Editat Octombrie 25, 2007 de Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 au si la magazinele de piese auto. barbarossa de pe forum si-a luat asa. poti sa-l intrebi. succes!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate