mihai_prd Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 da,stiu motorul,il stiu si pe Catalin....face treaba faina la Botosani! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 TOT respectul meu pt CATALIN- lucratura si accesoriile ce le are motorul si superb ca este facut in romania sa tot vedem din astea si in tara la noi........ MOTOR HARLEY DAVIDSON 90% PIESE S&S -bloc motor S&S -vibrochen 4 5/8 S&S (drag racing) -biele S&S -pistoane 3 5/8 short S&S -supape si arcuri Manley-inox -pompa ulei S&S Billet -transmisia primara complet noua( ambreiaj Barnet) -cutie de viteze 5 trepte complet noua(CCI) -jante aluminiu RST Germany -roata spate 250/18 cauciuc Avon -transmisie secundara lant-pinion+coroana /aluminiu -furca fata complet aluminiu RST Germany -set comenzi ghidon + picior RST Germany -frana fata 11" si etrier 6 pistoane -frana spate 10 " si etrier 4 pistoane -aripi + rezervor + cadru custom Super Cycle Shop BOTOSANI ASTEA DA ACESORII nu ce apare pe harleyul din tirgu mures....ABERATYIE TOATALA CICA LA COSTAT 4000 euro roata spate RESPECTE CATALIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 anuntul lam postata la vinzari cu acordul proprietarului CATALIN aici pe forumul motociclism.ro aici aveti linkul... /index.php?...=0entry124721 frumoasa lucrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate