Denis TM Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Un nene/vecin care nu are internet,ma rugat sa dau anunturi pe unde pot,deci.....Vand Simson SR 2(original) are acte tot,numai trebuie inscrisa la primarie .....pret 6mil(el mi-a zis pretul nu vreau sa am comentari ca e mult....sau....). Numai bine&Asfalt uscat Salutari cu faru' daca merge sau daca ai Pozele mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 (editat) denis ma rugat sa pun eu pozele pentru el ca nu poate sa le puna Editat Octombrie 27, 2007 de rock_angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Pozele mai jos Unde? Is curios si eu cum ii simsonica aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 27, 2007 Autor Share Postat Octombrie 27, 2007 (editat) Multumesc........@rock_angel. @Black Wolf......uite pozele mai sus ! Editat Octombrie 27, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Multumesc........@rock_angel. @Black Wolf......uite pozele mai sus ! Ms ms Hmmm...imi place farul pe el.Succes la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 27, 2007 Autor Share Postat Octombrie 27, 2007 Mersi....numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 (editat) cred ca e batranelu ala de are simsonete mai multe, nu? am eu impresia sau e acelasi batanel de la care 4bike mi-a facut rost de ceva piese? oricum, simsoneta pare destul de originala(inafara de tigania facuta cu flexu in aripi), si la prima vedere, ce nu-i original cu siguranta, e kilometrajul lipsa, protectiile de la carburator(sau le are si p'alea, cu siguranta)....pararea mea e ca daca da niste aripi netaiate, in schimbul alora, merita din plin si asa ar merita, dar, pt cineva pe care nu-l deranjeaza aspectul(ingrozitor, si anume culoarea hidoasa) si chirurgia aripilor bafta la vanzare Editat Octombrie 27, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 27, 2007 Autor Share Postat Octombrie 27, 2007 cred ca e batranelu ala de are simsonete mai multe, nu? am eu impresia sau e acelasi batanel de la care 4bike mi-a facut rost de ceva piese? oricum, simsoneta pare destul de originala(inafara de tigania facuta cu flexu in aripi), si la prima vedere, ce nu-i original cu siguranta, e kilometrajul lipsa, protectiile de la carburator(sau le are si p'alea, cu siguranta)....pararea mea e ca daca da niste aripi netaiate, in schimbul alora, merita din plin si asa ar merita, dar, pt cineva pe care nu-l deranjeaza aspectul(ingrozitor, si anume culoarea hidoasa) si chirurgia aripilor bafta la vanzare Se poate,sa fie batranelu' mie imi place Simsonica si o zi ca toate piesele in motor sunt "noi".Merge super. Asfalt uscatt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate