mare_maricel Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 SAL vreau si eu cine are schema franei pe butuc la n scuter yamaha nu mai am frane pe spate si nu pot sa mai merg cu el, cred ca de la cazatura a sarit ceva de acolo si nu mai prinde va gog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 SAL vreau si eu cine are schema franei pe butuc la n scuter yamaha nu mai am frane pe spate si nu pot sa mai merg cu el, cred ca de la cazatura a sarit ceva de acolo si nu mai prinde va gog Asta ii yamaha cum is io popa Ii ceva chinezesc si ar fi evident ca la o cazatura sa ti se strice....poi ce sa zic dai jos roata jos si vezi ce ii sarit pe acolo altceva nuj ce sa zic oricum iti tre schema ca sa vezi cei sarit ca ii foarte simplu la tambur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Asta ii yamaha cum is io popa Ii ceva chinezesc si ar fi evident ca la o cazatura sa ti se strice....poi ce sa zic dai jos roata jos si vezi ce ii sarit pe acolo altceva nuj ce sa zic oricum iti tre schema ca sa vezi cei sarit ca ii foarte simplu la tambur poate ia sarit doar surubu` care tine cablu (surubu care si regleaza frana) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 SAL vreau si eu cine are schema franei pe butuc la n scuter yamaha nu mai am frane pe spate si nu pot sa mai merg cu el, cred ca de la cazatura a sarit ceva de acolo si nu mai prinde va gog daca ala e yamaha...eu am scuter ferrari o secunda l-am privit, si mi-am dat seama ca provine de la "ceaina" (china)... nu cred ca o sa gasesti o schita din aia... mai bine iti bagi tu ochiul in ea.... sau du-o la service ar putea fi o rupere banala de cablu... sau desprinderea lui....uita-te si tu la ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 eu cred ca ii de la first bike (scuteru)... mai bine vindel si iati un yamaha adevarat si la ala nu ti va strica frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 eu cred ca ii de la first bike (scuteru)... mai bine vindel si iati un yamaha adevarat si la ala nu ti va strica frana Pffff..... nu mai raspunde pe topicuri vechi ( fac si io ca alti ) cine stie dak mai are omu scuteru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Pffff..... nu mai raspunde pe topicuri vechi ( fac si io ca alti ) cine stie dak mai are omu scuteru ) si eu i-am zis da nu ma ascultat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Pffff..... nu mai raspunde pe topicuri vechi ( fac si io ca alti ) cine stie dak mai are omu scuteru ) Lasa-l ma sa fie si el fericit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Si chinezariile au carte tehnica mai!!! Insa si aia e copiata... Am avut un CECT Iphone ...fake lui apple iphone facut in china si avea cartea tehnica a iphonului original dar coperta tradusa in chineza...insa nu batea cu ce scrie in carte si ce setari avea telefonu Chinezii nus in stare nimik sa faca de la 0...Da macar fac electronice ieftine care si le permit si romanii sa se dea mari cu ele...tocmai cineva sia pus dvd pe scuter si i cel mai smecher ...dar dvdu i luat din china cu 2.5 mil si are ecran de 12"...si nu citeste tare multe formate ...da no hai ca deviez de la subiect...decinu cauta carte tehnica ca nui eficienta ...descoperati singur scuteru!! --- Mesaj completat în 13 Feb 2008 22:48 -------------Si nu mai cadea cu scuteru...ca nu de aia ti l-ai cumparat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Pffff..... nu mai raspunde pe topicuri vechi ( fac si io ca alti ) cine stie dak mai are omu scuteru ) mai scriu si eu pe astea...sa ma mai si invat putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 mai scriu si eu pe astea...sa ma mai si invat putin... lasati-l ma daca el vrea sa se faca intelectual...ce-aveti cu el? e smeker omu...bv bidi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 citeam acum cateva zile pe un topic si unu ai raspunsese in 2008 lu' altu care intrebase ceva prin 2006... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 nu va pot intelege....faceti atata gura pentru un post... uitati-va si voi la partea buna a lucrurilor... macar acuma iarasi ii vizitat topicu asta... ...bucurati-va Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Service yamaha e in otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 SAL vreau si eu cine are schema franei pe butuc la n scuter yamaha nu mai am frane pe spate si nu pot sa mai merg cu el, cred ca de la cazatura a sarit ceva de acolo si nu mai prinde va gog Cine tia vindut gogoasa asta cu Yamaha? trebuie sal desfaci sa vezi ce are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate