seby_mf Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Cine poate sa imi spuna si mie cati dinti au pinioanele si cate zale are lantul la o aprilia rs 125 model 2005? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Pt RS-ul meu 2007 (totusi cred ca sunt la fel), pinionul are 14 dinti. Lantul a venit gata uns si chiar nu am cum sa numar zalele acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtazy_01 Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 si al meu tot 14 (sau 15)...nu stiu sigur. Da oricum, nu cred ca sta nimeni sa numere zalele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Zici ca te pune sa te pupi in cot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 pe spate am 40 la pinion si pe fata 15 ,poti sa pui si 38 si 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavrocook Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Cine poate sa imi spuna si mie cati dinti au pinioanele si cate zale are lantul la o aprilia rs 125 model 2005? sorry ca ma bag ... da am si aceiasi prb da la un rs50 .. nujtiu .. cred ca mi sa dus lantu . desi pinioanele sunt in regula .. nu par tocite .. insa cand trag de lant in spate se "scoate" dupa foia de spate .. adica pot sa-l " intind" cu mana 2 3 mm .. :| .. care are idee de unde sa dau comanda de un lant .. si cat mar costa :-s ? si daca schimb pinioanele se modifica ceva .. ? am un aprilia rs50 din 2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Daca pui un pinion la fel nu se modifica nimic(in performante). Sunt pinioane de demaraj si de top speed din cate stiu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate