Sari la conținut

Pareri Pro Si Contra Dkw


bach
 Share

Postări Recomandate

P.S.: care stii rusa binisor, ca al dracu polonez nu stie nici engleza, nici germana, nici franceza..ce sa mai zic de moldoveneasca. In traducere libera, sunt destept ma, am cu ce...

incearca translatorul de google:

http://translate.google.com/translate_t?langpair=en|ru

 

eu de cand a dat asta sunt politeist :lol: bafta cu rusu...o sa il impresionezi :lol:

 

test: hello . my name is gigi/привет. меня зовут gigi :moto: vad ca merge...apropo...nu pune semnele de punctuatie direct langa cuvant...face figuri...da te prinzi daca te joci ceva cu el :)

 

PS: eu n-am apucat sa le ascund de parinti, din moment ce dorm pe una :cheers: daca ar stii ei ca sunt in tratative pt inca un fier vechi :lol:

Editat de Mr_ORL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Heeei!

Cum le-ai palmat sa nu stie nevasta?

Asta e chiar interesant! :cheers:

 

...si bine ai venit in clubul "frecatorilor"...ca ,sa tot tai cu flexul si sa te uiti pe MTV sa vezi daca iti mai vine vreo o idee de la Teutul , "face toti"...dar sa freci la nesfasit cu un colt de smirghel sau cu o pila tocita(ca sa nu iei mult din bunatate de fier vchi si valoros) nu se mai prea practica... :)

 

 

ia de aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Nu, e vorba ca desi caut acte pt ce am cumparat, nu mai stau sa ma vait ca nu am acte la moto. Si ai vazut ce moto am cumparat, ca daca le-ar vedea nevasta as avea bocceluta la usa. Iar daca gasesc o moto de pomana, nu mai stau, fac pe dracu in 4 si tot o iau, cam asta era ideea de baza.

 

P.S.: care stii rusa binisor, ca al dracu polonez nu stie nici engleza, nici germana, nici franceza..ce sa mai zic de moldoveneasca. In traducere libera, sunt destept ma, am cu ce...

 

Bravo domnule! Sper sa reusesti sa readuci motocicletele alea la viata cat de curand,desi probabil va fi greu.Acum am prins si eu o Pannonia si ma gandesc, sa o iau sau nu,ca este destul de scumpa si nu stiu daca am timpul ,mijloacele si priceperea necesara unei restaurari adevarate,desi motocicleta este extraordinara si merita fiecare banut.

 

...si bine ai venit in clubul "frecatorilor"...ca ,sa tot tai cu flexul si sa te uiti pe MTV sa vezi daca iti mai vine vreo o idee de la Teutul , "face toti"...dar sa freci la nesfasit cu un colt de smirghel sau cu o pila tocita(ca sa nu iei mult din bunatate de fier vchi si valoros) nu se mai prea practica... :crack:

 

Sindromul "Restaurator" loveste din nou... Iti imaginezi tu si multi alti de pe aici ca "face toti" dar daca te-ai pune la o treaba din asta de "taiat cu flexul" s-ar putea sa-ti prinzi urechile. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate am fost dezamagit.Am fost si am vazut motorul,nu era ce vroiam eu,este intradevar un dkw dar de 175cc(cred ca rt 175)are inca vopseaua originala pe el si nu arata prea rau dak e curatat,dar proprietarul nu are nici un fel de act al motorului desi are numar vechi romanesc.

 

 

daca nu esti interesat il iau eu fara probleme ai si tu partea ta (50-100 de euro)

un pm cu numarul omului de tel.daca se poate

 

tinem legatura :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...