Mr_ORL Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 (editat) P.S.: care stii rusa binisor, ca al dracu polonez nu stie nici engleza, nici germana, nici franceza..ce sa mai zic de moldoveneasca. In traducere libera, sunt destept ma, am cu ce... incearca translatorul de google: http://translate.google.com/translate_t?langpair=en|ru eu de cand a dat asta sunt politeist bafta cu rusu...o sa il impresionezi test: hello . my name is gigi/привет. меня зовут gigi vad ca merge...apropo...nu pune semnele de punctuatie direct langa cuvant...face figuri...da te prinzi daca te joci ceva cu el PS: eu n-am apucat sa le ascund de parinti, din moment ce dorm pe una daca ar stii ei ca sunt in tratative pt inca un fier vechi Editat Noiembrie 3, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Heeei! Cum le-ai palmat sa nu stie nevasta? Asta e chiar interesant! ...si bine ai venit in clubul "frecatorilor"...ca ,sa tot tai cu flexul si sa te uiti pe MTV sa vezi daca iti mai vine vreo o idee de la Teutul , "face toti"...dar sa freci la nesfasit cu un colt de smirghel sau cu o pila tocita(ca sa nu iei mult din bunatate de fier vchi si valoros) nu se mai prea practica... ia de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Fratilor! mai exista DKW-ul ala? daca are furca Hussack m-ar interesa fara acte, fara nimic! am un NZ 350-1 cu furca prastie si mi-e mila de el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Nu, e vorba ca desi caut acte pt ce am cumparat, nu mai stau sa ma vait ca nu am acte la moto. Si ai vazut ce moto am cumparat, ca daca le-ar vedea nevasta as avea bocceluta la usa. Iar daca gasesc o moto de pomana, nu mai stau, fac pe dracu in 4 si tot o iau, cam asta era ideea de baza. P.S.: care stii rusa binisor, ca al dracu polonez nu stie nici engleza, nici germana, nici franceza..ce sa mai zic de moldoveneasca. In traducere libera, sunt destept ma, am cu ce... Bravo domnule! Sper sa reusesti sa readuci motocicletele alea la viata cat de curand,desi probabil va fi greu.Acum am prins si eu o Pannonia si ma gandesc, sa o iau sau nu,ca este destul de scumpa si nu stiu daca am timpul ,mijloacele si priceperea necesara unei restaurari adevarate,desi motocicleta este extraordinara si merita fiecare banut. ...si bine ai venit in clubul "frecatorilor"...ca ,sa tot tai cu flexul si sa te uiti pe MTV sa vezi daca iti mai vine vreo o idee de la Teutul , "face toti"...dar sa freci la nesfasit cu un colt de smirghel sau cu o pila tocita(ca sa nu iei mult din bunatate de fier vchi si valoros) nu se mai prea practica... Sindromul "Restaurator" loveste din nou... Iti imaginezi tu si multi alti de pe aici ca "face toti" dar daca te-ai pune la o treaba din asta de "taiat cu flexul" s-ar putea sa-ti prinzi urechile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Din pacate am fost dezamagit.Am fost si am vazut motorul,nu era ce vroiam eu,este intradevar un dkw dar de 175cc(cred ca rt 175)are inca vopseaua originala pe el si nu arata prea rau dak e curatat,dar proprietarul nu are nici un fel de act al motorului desi are numar vechi romanesc. daca nu esti interesat il iau eu fara probleme ai si tu partea ta (50-100 de euro) un pm cu numarul omului de tel.daca se poate tinem legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate